Hvordan man dyrker små agurker til japansk Pickles

January 9

Agurker er lyse og forudsigelig i hjemmet haver, med frodige summertime vækst og Gentag høst. De vokser i en række sorter, med forskellige størrelser, former, varianter og forfaldsdatoer. Japanske agurker producere lange, grønne frugter med meget mørke skind og gøre bedst som bejdsning agurker. Vokse disse japanske kultivarer i foråret og sommeren med næringsrig jord, tilstrækkelig fugt og et gitter system eller bure for støtte.

Instruktioner

•Start agurk frø eller stiklinger i midten af foråret når natten temperaturer nå 60-65 grader F. Disse følsomme planter mislykkes i frost. Plante agurker på mindst yhtree måneder før første efterår frost for en fuld vækstsæson.

•Vælg en have plot med lyse sol i seks til otte timer hver dag og god luftbevægelse. Sørg for, at agurkerne ikke få skygge fra højere planter i haven. Grave op top 6 inches af jord, bland det godt, og fold i 4 inches af organisk kompost. Agurker foretrækker økologisk rige, løs og fugtig jord. Grave 5-10-10 gødning i top 4 inches af jord for mere ernæring.

•Plant japansk agurk sorter som Suhyo, Palace konge, Palace stolthed, Southern Delight, sommer dans, velsmagende grønne og Tsuyataro for japansk pickles. Skubbe frø 1/2-tomme dyb på to til tre fødder i rækken. Plads flere rækker på fem til seks fødder.

•Kapacitet agurker med 2 inches af vand hver uge og bruge 2 inches af muld til at holde jorden fugtig og varm. Give hver agurk plante et espalier eller vegetabilske bur til dyrkning; binde agurker op til strukturerne, som de vokser til bedre sol og luft eksponering, og længere, sundere agurk vækst.

•Fertilize japansk agurk planter med 10-10-10 gødning uge efter blomstring og igen tre uger senere. Drej gødningen i jorden ved siden af hver plante, derefter vand. Vær forsigtig med gødning granulat, som de brænder planter og deres rødder med direkte kontakt.

•Harvest japanske agurker når de når frem til ønskede længde. Høste dem unge og små for bedste smag, og ikke tillader dem at gul på vinstokken. Tidlig høst tilskynder gentage blomstrende og frugt sæt.

Tips & advarsler

  • For meget gødning tilskynder frodige vegetativ vækst i agurker men begrænser frugtsætning.
  • Brug saks eller en kniv til høst agurker; trække frugten fra vinstokken kan bryde eller skade planterne.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com