Sådan bruges en dekorativ kabinet Trim til at dække & Fix fejl

January 10

Sådan bruges en dekorativ kabinet Trim til at dække & Fix fejl

Hvis du har nogen sinde bygget, refinished eller malet din egen kabinetter, har du stolthed at vide, at du har udført et godt stykke arbejde. Men mens dit arbejde kan være godt, det måske ikke være perfekt og du kan have buler, ridser, stød eller andre fejl i skabene, som er en skamplet for byen. Hvis dette er tilfældet, skal du bruge dekorative trim for at dække over disse områder i stedet for at gå til besværet med lakering eller male din frysere, som kan blive ensformigt og tidskrævende. Dekorative træ kabinet trim kommer i en vifte af stilarter såsom flosset eller rick-rack kantning.

Instruktioner

•Look på din frysere og bestemme den bedste måde at skjule dem. For eksempel, hvis du har mangler langs bundpanelet i nogle af skabene, vil en enkelt stribe af dekorative kant være tilstrækkeligt på hvert kabinet. Hvis du har revner langs kanten af din frysere, vil du tilføje en stribe af dekorative kant langs hver side af hvert kabinet.

•Measure siderne af hvert kabinet og skrive ned dine mål. Klip din stykker af dekorative trim til disse længder med en lille hånd sav.

•Sand strimler af trim med 100-sandkorn sandpapir. Køre en tack klud på tværs af deres overflader til at fjerne den slibning debris.

•Coat stykker af trim med en oliebaseret primer ved hjælp af en 1-tommer nylon pensel. Ideelt set, bruge den samme primer, som du brugte på din frysere, da du oprindeligt malet dem. Rens dine pensler, som anvist på kan af primer, mens trim tørring.

•Paint trim med dine 1-tommer pensel og give hvert stykke til tørre. Anvende en anden frakke af maling. Lad den trim tørre helt.

•Glue stykker af trim til de valgte områder af din frysere med træ limen. Tryk på trim fast mod skabslåger at gøre en fast bond. Når limen er tør, dab prikker af caulk i revner og kanter til at udfylde disse huller. Tillad caulk tørre.

•DAB prikker maling med en 1/2-inch nylon pensel over tørrede caulk og din olie-baseret maling og udglatte kanter. Lad det tørre.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com