Sådan fjernes en brudt keramiske gulv fliser

February 17

Sådan fjernes en brudt keramiske gulv fliser

Nogle gange bryder en flise lige, måske fordi overfladen nedenunder har afviklet eller var dårligt forberedt fra begyndelsen. Droppe noget kan tunge knække en flise, også. Ofte, injektionsmørtel slidt op før fliserne det omgiver, og et hjørne af smukke flise chips off. Nogle gange slipper en flise simpelthen, bliver løs i dens sæt. Nogle af disse problemer kan afhjælpes med enkle værktøjer.

Instruktioner

Beskytte området og dig selv

•Tag på din ansigtsmaske og sikkerhedsbriller. Spredt en støv klud over nærliggende møbler og tilstødende gulvbelægning. Fjerne edibles i vifte af støvskyer eller injektionsmørtel chips.

•Tag nogle sonderende vandhaner på toppen af flisen. Hvis ét sted lyder hule, Begynd der.

•Chip lager resterende injektionsmørtel rundt omkring den flise, udsætter sin lodrette kanter.

•Indstil mejsel på en nedadgående vinkel, skarpe ende grave mod den ødelagte flise. Trykke let med hammer. Målet er gradvis at løsne limen nedenunder der holder flisen ned, forhåbentlig uden videre bryde flisen.

•Flyt rundt den ødelagte flise som du gøre fremskridt under dets yderste kant.

•Indstil mejsel på en mere spids vinkel og under kanten af flisen, og tryk på et andet kredsløb efter en fuld circuit af flisen. Hvis du er heldig, vil hele flisen pop gratis. Hvis ikke så heldig, stykker af fliser vil bryde løs, udsætter flere kanter for aflytning.

•Chip resterende højderygge af lim fra åbningen i forberedelse til installation af en ny flise. Kassér flisen og rydde op i området.

Tips & advarsler

  • Det er vedvarende lokning, ikke råstyrke, som triumfer. Ikke alle keramiske fliser er på gulve. De samme teknikker arbejde for brusebad vægfliser, pejs omgiver, vindueskarme, bordplader, køkken backsplashes, udendørs swimmingpool-områder og flise-topped møbler. En glimrende kilde til oplysninger er: "Opskrifter for Home Reparation," Alvin Ubell & Sam Bittman, New York: Quadrangle / New York Times Book Co, 1974. Linket online version er angivet nedenfor i referencer.
  • Hvis du har astma, støv allergi, eller hvis dine lunger er beskadiget, være specielt årvågne, iført en maske ansigtsmaske mens du arbejder med flise. Hvis din tilstand er svær, købe, leje eller låne en respirator. Injektionsmørtel, at ru ting mellem og omkring fliser, er grimme ting. Det er bestemt ikke for forbrug. I mange tilfælde er injektionsmørtel og endda limen holde fliser forurenet med skimmelsvampe eller mug. Indånd ikke enten. Som du hammer og mejsel, chips kan flyve. Sørg for dine øjne er beskyttet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com