Når at beskære en Ocotillo Cactus?

January 10

Når at beskære en Ocotillo Cactus?

En af de mere interessante silhuetter i en tør-jord have tilhører ocotillo (Fouquieria splendens). Denne sydvestlige indfødte, shrubby plante er ikke en kaktus, men en del af sin egen Ocotillo familie (Fouquieriaceae). Det sender et antal lange, tornede grene skyward fra sin knobby base. I foråret, er dens Stokke tippet med pigge af fyrig orange-røde, rørformede blomster. Undgå beskæring en ocotillo fordi beskæring er til skade for dens landskabsmæssige værdi. Ocotillo er hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8-11.

Modellen plante

Ocotillo bruges primært som en accent eller modellen plante i en kaktus eller xeriscape haven. En ældre plante høstet fra naturen er plantet i sted for øjeblikkelig virkning, fordi en sætteplante tager lang tid at vokse til en størrelse nyttige i landskabspleje. Nogle gange en landscaper reroots en ocotillo, men oftest anlægget er solgt urodede og skal genetableres. Denne proces tager måneder til et år eller to, eller anlægget kan aldrig samt. En af de levedygtige grunde til at beskære en ocotillo er at fjerne døde og beskadigede Stokke fra en høstede plante før du lægger det i din have. Når du planter en ocotillo, regner med at det vil stige i størrelse, og holde det væk fra nærliggende anlæg, veje og strukturer så du ikke behøver at skære den tilbage som det vokser. Ved modenhed, kan en ocotillo være 15 til 30 fod høj og 10 til 15 fod bred.

Barriere beplantninger

En grund til at tage ocotillo stiklinger er at skabe barriere beplantninger eller hegn med stokke, en traditionel anvendelse af ocotillo i sydvest siden kolonitiden. Bunden af et snit gren er sat ind i en lavvandet grøft og forankret til sine naboer med hegn wire hang om grene på toppe og bunde af Stokke. Nogle, men ikke alle, af grene kan tage rod og vokse. Stiklinger udvikle ikke den karakteristiske forgrenede form med den udvidede base med normal sætteplante-vokset ocotillo planter udviser, men de kan blomst.

Beskæring retningslinjer

At fjerne Stokke mindsker en ocotillo foråret blomster display. Når du fjerner en stok for Plantesundhed eller en rode skære, men skæres stokken tilbage til plantens base. Ikke blot skåret et stykke fra en stok og efterlade en træstub. Forlader en stump tilskynder ranglet, flere grene der blive sammenfiltrede og grimme og ødelægge værkets rene, lodrette linjer.

Bruge ren sakse, der var steriliseret med sprit, og sterilisere værktøj før hvert snit. Sterilisering værktøjet er nødvendige, fordi en af farerne ved beskæring en ocotillo er utilsigtet indførelsen af plante patogener, der kan inficere og i sidste ende dræbe anlægget.

Tilpasninger

En ørken anlæg, ocotillo undertiden omtales som en sukkulent, selvom det ikke har vand-storage væv. Mere korrekt, er det en yderst vand-effektiv woody busk, der sparer på vandet gennem forskellige tilpasninger. Ocotillo dråber sin ovale blade op til flere gange hvert år under tørke betingelser og regrows dem når jordfugtigheden er tilstrækkelig. Mens bladene er fraværende, grønne væv på plantens stængler photosynthesize for at lave mad til ocotillo. Plantens tunge pigge hjælpe skygge stilke. Ocotillo sætter på ny stamceller vækst i løbet af varme og fugt af sommeren regntiden. Anlægget har par skadedyr og sygdomme, så længe det er intakt og sund.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com