Hvordan at forsegle Drop trappe til loftet

January 10

Hvordan at forsegle Drop trappe til loftet

Drop trapper eller pull-down trappen, er den måde, du får adgang til loftet i dit hjem. Hvis dit loft ikke er færdig, og du ikke bruger den eller har brug for det til lagerplads er det imidlertid vigtigt at holde det forseglet korrekt således at luften ikke sive fra loftet i din bolig. Uanset om du bevarelse kold luft i løbet af sommeren eller varm luft om vinteren, kan dette hjælpe spare dig penge på din hjem energiregninger ved ikke spilde energi på et område af huset, der er sjældent besat.

Instruktioner

•Seal off eventuelle huller mellem udformningen af trapper med caulk. Caulk bør anvendes i loftet og ikke ad trappen. For rum, der er mere end ½-tommer bred, kan du bruge skum eller en opbakning stang til at udfylde den ekstra plads.

•Tilføj weatherstripping til siderne af trappen ramme, som vil tilføje mere isolering til hullet.

•Purchase et ark af loftet trappen isolering, eller brug skum eller kanalen bestyrelsen designet til isolering, skal placeres på loftet overfladen af din trappe ramme.

•Installer en låsen bolt til indramning af dit drop trapper, hvis du ikke allerede har en. Disse bolte er designet til at sørge for indramning på loftet forbliver på plads ved at holde en stram hold, ikke vil lade vægten fra trappen skubbe og skabe et hul.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com