Hvad mad betyder Hibiscus ligesom?

January 10

Hvad mad betyder Hibiscus ligesom?

Hibiscus betragtes nem pleje planter når det opbevares i landskabet, men virkeligheden er, at de har meget specifikke ernæringsmæssige behov. Hibiscus af alle typer er tunge foderautomater, men kan ikke tåle høje mængder af bestemte næringsstoffer som fosfor, og kan blive dræbt af langvarig brug af kemikalier såsom chlorid. Ernæringsmæssige mangler er ikke ualmindelige blandt hibiscus.

Fodring Hibiscus

Hibiscus kræver hyppige gødning, om holdes i hus eller udendørs. Vælg en gødning med mellemstore niveauer af kvælstof, små mængder af fosfor og høje niveauer af kalium. Watch hibiscus for kvælstof brænde, der vises som brune blade kanter. Skære gødning niveauer i halve og langsomt forhøje dem hvis dette symptom vises. En velegnet gødning er 17-5-24. Hvis der ikke kan findes, kan du prøve 9-3-13, 10-4-12 eller 12-4-18.

Skadelige elementer

Hibiscus behøver fosfor i deres miljø, men en lille smule går en lang vej. Mange gødning vil hævder at være "bloom boostere," som angiver, at de indeholder store mængder af fosfor. I meget kort tid, fosfor vil skade og dræbe hibiscus. Kontrollere gødning for chlorid former af spormineraler — chlorid forårsager lang sigt skader på hibiscus.

Mangler

Spormineraler er afgørende for hibiscus succes. Hibiscus undertiden lider af et par mangler, som bor, magnesium og molybdæn. Boron mangel der forårsager cupping eller puckering nye blade. Magnesium mangler forårsage gulfarvning af blade, nogle gange så ekstrem at bladene er gult med grønne årer. Molybdæn mangel er noget vanskeligere at opdage – ældre, nederst blade langsomt gul, mens nyere blade er lysegrøn.

Hvordan til at befrugte Hibiscus

Efter vande dine potteplanter hibiscus grundigt, gøde det med en flydende gødning blandet ifølge pakke retninger. Vand potteplanter hibiscus planter med nok befrugtede vand, at løsningen løber ud i bunden af puljen om én gang hver anden uge. Vanding anlægget før anvendelse af gødning kan set counter-intuitive, men denne metode hjælper med at beskytte rødderne fra kvælstof brænde. Formindske gødning, som vejret bliver køligere. Helt tilbageholde gødning i de koldeste to måneder af året for din placering.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com