Vil en gren eller lemmer på et tag ondt det?

February 17

Tagdækning beskytter boligejer, ikke kun fra regnen og kulden, men også fra debris blæst omkring af vinden og, lejlighedsvis, blæst ned fra træerne. Mens de fleste af denne vragrester lander i form af blade, nogle gange en stok eller en filial blæses op på taget. I modsætning til andre vragrester, grenen kan forårsage alvorlige problemer for taget, hvis ikke fjernes hurtigt.

At trække

Et alvorligt problem både med grene, der er faldet på taget og grene, der hviler på taget mens du stadig er knyttet til træet, at trække opstår, når en kraftig vindstød af vind blæser gren eller lemmer over fliser eller helvedesild på taget. Denne handling kan medføre ridser på taget og kan endda knock helvedesild eller fliser fra deres rette placering. Løs grene indebærer mindre risiko for at trække end disse stadig fastgjort til træ, da de transporteres til en anden placering af vinden. Knyttet grene træk over samme sted flere gange, øge mængden af skader på et bestemt område.

Skimmel og meldug

Dvælende døde grene på et tag vil i sidste ende rådne, hvis ikke fjernes. Denne proces indebærer langsom nedbrydning af træet og blade af mikroorganismer, der bruger dette materiale til mad. Desværre, det samme woody materiale er fundet inden for rammerne af tagdækning, og engang forurenet af mug og meldug spise væk på lemmer, er underlagt de samme skæbne hvis ikke behandles.

Tunge vægt

De største grene fra et træ kan forårsage alvorlige strukturelle skader på huset når falder eller hvilende på et tag. Dette er fordi den tunge vægt af træet lemmer destabiliserer balancen i Parlamentet på sit fundament. Ubalancen kan forårsage alvorlige problemer fra sprængning vægge til et sammenbrud af taget, hvis ikke repareret.

Tagrende træsko

Mindre grene tilbage på taget kan tilstoppe rendestenen afløb med blade og andet snavs. Dette lægger ekstra vægt på tagrende system, og hvis venstre alt for længe, vil føre til et sammenbrud af rendestenen. Clearing blade og grene fra tag og tagrende regelmæssigt vil sikre korrekt flow.

Brand

Døde og udtørret træ tilbage på et varmt Tag hele dagen er en brandfare. I på samme måde som en pensel brand er forårsaget, tørring og oxiderende plantemateriale af grenen kan antænde og hurtigt sprede sig til taget og resten af hjemmet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com