Skal jeg smide en madras med Bed Bugs væk?

January 10

Hvis dit soveværelse er befængt med væggelus (Cimex lectularius), huser din madras og box foråret sikkert disse lille blodsugende skadedyr. De fleste væggelus er fundet i sengetøj eller inden for 15 fødder i sengen. Disse 3/16-inch vingeløse bugs lever udelukkende af dyreblod. De foretrækker at være tæt på deres ofre, så gemmer sig i sengetøj er ideel for dem. Madrasser og box fjedre, men er vanskelige at behandle.

Bevar eller kaste

Hvis du har væggelus, har du beslutte, om at smide ud af madras og box foråret eller forsøge at beskæftige sig med væggelus gemmer sig i dem. Generelt, hvis din madras og box foråret er gamle og i dårlig form, kaste dem ud og købe nye. Men hvis madras og box foråret er i god stand, eller hvis du ikke har råd til at erstatte dem, der er foranstaltninger, du kan tage.

Undersøge sengetøj

Undersøge din madras og box foråret for væggelus. Kig langs sømme og under stof klapper for de lille sorte pletter af væggelus ekskrementer. Også kigge efter voksen bugs. De er ca 3/16 tommer lang, flad og rødlig-brun i farven. Du kan også se det gennemsigtige lys brun skaller kaste af nymfer som de vokse op til voksne. Med madrasser, være særlig opmærksom foer langs madras kanter. Med boks fjedre, fratage off støvhætten fra bunden af boks foråret. Kontrollere sømme og træramme, meget opmærksomme på de steder, hvor rammen stykker deltage. Skræl tilbage hvor stof er hæftet til rammen.

Behandling

Det første skridt i at få bugs ud af strøelse er at grundigt vakuum madrassen, boks foråret, sengeramme og områderne omkring, under og bag sengen. Når du er færdig, Fjern det vakuum pose og straks bortskaffe det i uden for papirkurven. Den mest effektive måde at håndtere fejl at overlevet støvsugning er at encase boks foråret og madras i monteret plastkabinetter. Væggelus kan ikke bide eller klo vej ud og i sidste ende vil sulte ihjel. Men, de kan leve i et år uden fodring så du bør holde dækker på dit sengetøj for i det mindste så længe. Du kan også bruge pesticider, der er mærket som sikker til brug på madrasser; Følg producentens anvisninger.

Andre trin

Behandling af dit sengetøj er kun en del af en komplet udryddelsesprogram. Alle væggelus gemmesteder i soveværelset skal være identificeret og behandlet med en passende pesticid. Sørg for, at de pesticider du bruger er sikker til brug indendørs. Bed bugs gerne skjule i revner langs kanterne af sokler, bag hovedgærder i ujævnheder af sengerammer, langs kanten af væg til væg-tæppe, og nedenunder rod. Eliminering clutter reducerer potentielle skjulesteder for væggelus. Hvis du har et større angreb, konsultere en professionel exterminator.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com