Ved hjælp af Aqua Glober til vandplanter

January 11

Jord på container planter tørrer let ud, hvilket betyder, at de har brug for konstant opmærksomhed. Både overwatering og underwatering vil skade en plante, så måder at holde jordfugtigheden selv vil forbedre sundheden for anlægget. Aqua Glober, sælges gennem infomercials og i store kasse butikker, hævder at hjælpe med at holde jorden fugtig og reducere tidsforbrug vanding. Aqua Glober vil ikke erstatte vanding helt, men kan gøre voksende container planter mere overskueligt, både indenfor og udenfor.

Hvordan Aqua Glober arbejde

En Aqua Globe er en glas pære med en smal stilk du skubbe ind i jorden i en container plante at lade vandet løbe langsomt. Tør jord er porøse, hvilket giver mulighed for strømmen af luft gennem jorden. Når jorden ved mundingen af en Aqua Globe begynder at tørre, vil luft strømme gennem jorden og op i aqua globe stilk, fortrænger vand. Når de fordrevne vand tisser jorden, porerne lukkes igen og luftstrømmen stopper. Denne proces tisser langsomt i jorden, ligesom det tørrer ud, at holde jorden fugtig, men ikke alt for våd.

Sådan bruges Aqua Glober

Fylde Aqua Globe to tredjedele fuld med vand. Bruge fingeren til at lave et lille hul i en vinkel i jorden. Sætte stilken af Aqua Globe ind i hullet, du har foretaget, at skubbe det dybe nok så verden vil være stabil. Hul du minimerer mængden af jord, der får fast inde i Aqua Globes stilk. Verden vil dræne på forskellige satser afhængigt af hvor meget vand planten bruger, om beholderen er inde eller udendørs, og typen af jord. Når verden er tom, rense jord ud af stænglen med en tandstikker og genopfylde med vand.

Planter har stadig brug for vanding

Aqua Glober reducere mængden af tid, du skal bruge vanding container planter, men du stadig nødt til at vande og pleje af planterne. Salte fra gødning eller din postevand kan bygge i jorden og i sidste ende skade plantens rødder. Vanding af anlægget, indtil vandet drypper ud af den beholder drænhuller vil sive ned disse salte og hjælpe med at holde anlægget sund. Aqua Glober udvaskes ikke af jorden, men normal vanding mellem refiller med Aqua Globe vil hjælpe med at holde salte fra bygning.

Aqua Globe forholdsregler

En Aqua Globe fuld af vand kan nemt sætte en container plante ud af balance, så være opmærksom, når du først begynder at bruge glober. Bruger mindre vand i Aqua Globe, øge vinklen kloden er skubbet ned i jorden, eller ved hjælp af en anden Aqua Globe til balance vægt hjælpe med at gøre planten mere stabil. Stilke af Aqua Globe er tynde glas og de er nemme at chip eller pause, hvis du ikke håndterer verden nøje.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com