Problemer med blomstrende blommetræer

February 17

Blomstrende blommetræer er frodige prydtræer, der producerer et væld af hvid eller pink blomster de har brug for masser sol, og når der oprettet, de er nemme at pleje og vedligeholde. Selvom blomstrende blommetræer kræver lidt i vejen for aktiv pleje, være opmærksom på nogle af de problemer, der kan påvirke dette træ og dets sundhed og udseende.

Brunbakteriose

Brunbakteriose er en svampesygdom, der slår blomstrende blommetræer, der er plantet i vådere regioner. Svampesporerne vedhæfte sig selv til at udvikle blomster i foråret, og efterhånden som sæsonen skrider frem, det spreder sig til kviste og grene. Hvis en sag om brunbakteriose overlades ubehandlet, det resulterer i tynde grene og giver træet en scraggly udseende krone. Mens brunbakteriose kan elimineres med en omhyggelig anvendelsen af fungicid, er det bedst at undgå det helt ved at plante blomstrende blomme i en mere tør placering, der får masser af sol.

Valsa fordærve

Valsa fordærve er også kendt som flerårig fordærve, og er en sygdom, der skaber oval cankers på blomstrende blommetræer. Valsa cankers forstørre indtil de helt bælte stammen eller grene, forårsager blade at dø mangel på næringsstoffer kommer gennem barken. Valsa cankers kan ofte identificeres ved signaturen oser gum, og udviklingen af en rulle af haerdet bark væv på begge sider af fordærve. Nye blomstrende blommetræer bør ikke plantes ved siden af træer, der har dette problem, og berørte blomstrende blommetræer bør have cankers beskæres væk i det tidlige forår til at give mulighed for masser af tid til at helbrede.

Sort knude

Sort knude er en svampesygdom, der skaber sort hævelser på blomstrende blomme træ mindre grene. Disse knuder kan svulme op, indtil de fylder en fod eller mere i branchen, og kan endog vokse til det punkt, hvor de dræbe grenen de hvile på. Nogle alvorlige infektioner kan opstå på hovedbrancher eller endda stammen. Sort knuden kan fjernes gennem en kombination af beskæring kombineret med udstrakt brug af fungicid på det berørte område.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com