Sådan vælges en vindmølle

February 18

En vindmølle genererer elektricitet ved at udnytte vinden at dreje en generator. Det er en glimrende måde at generere "grøn" strøm. Vælge den korrekte vindmølle til dit hjem er en stor beslutning. Der er meget at blive betragtet som: vindhastighed i dit område, højden af den faktiske turbine og omkostninger, bare for at nævne nogle få. Ved at vælge omhyggeligt du kan spare penge gennem den korrekte brug af vindmøllen, og sælge eventuelle overskydende energi produceret tilbage til den elektriske selskab.

Instruktioner

Instruktioner

•Consider koster. Nogle vindmøller er ideel til hjem elektrisk produktion og disse er normalt mindre. Disse er nemme at installere og har en hurtig afkast af din investering. Andre er meget dyrt og kompliceret. Selv lavere prissat vind vindmøller cost over $40.000.

•Vurdere dine betingelser. Der er ingen mening i at købe og installere en vindmølle, medmindre du har tilstrækkelig vind til at drive den. For at en vindmølle til at inddrive sine omkostninger, skal vindhastigheden være mindst 10-20 mph i dit område. Du kan enten foretage en undersøgelse selv eller se op oplysninger af det amerikanske Department of Energy. Du skal huske på at på dage vinden ikke blæser tilstrækkeligt, ingen elektricitet er produceret.

•Indstil hvor meget energi dit hjem kræver og hvad du bruger i øjeblikket. Dette vil give dig en præcis estimering af størrelsen af vindmøllen skal du. Du kan få disse oplysninger fra din energiselskab eller ved at kigge på dine tidligere regninger. Når du kender din magt behov, kan du bestemme, hvis du vil producere 100 procent af din egen magt, eller blot supplere hvad du køber.

•Consider ekstra omkostninger. Der kan være yderligere krav, der måtte være nødvendige for bortset fra vindmøllen. Du muligvis en dedikeret transformer, battericeller til at holde magten og meget mere. Kontakt udbyderen energi for at opdage, hvis dit nuværende system kan håndtere vindmøllen.

•Decide på det beløb du ønsker at investere. Ved at gøre din beløb baseret på omkostningerne ved møllen og ekstramateriale, sammen med det beløb, det vil producere, kan du arbejde ud af, hvor meget det vil koste at installere og bruge. Du kan være nødvendigt at investere et par tusinde dollars for en række år, før du laver nogen penge fra din egen magt.

Tips & advarsler

  • Husk at der kan være skattefradrag tilgængelig hvis du installerer en bolig vindmølle.
  • Altid få flere tilbud, når der beskæftiger sig med entreprenører.
  • Overveje at hyre en professionel entreprenør til at installere din vindmølle. Selvom du kan installere nogle selv, kan det være svært. Hvis du får det forkert, så virkningerne kan være katastrofale.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com