Sådan Beskær en opretstående japansk ahorn

January 12

Sådan Beskær en opretstående japansk ahorn

Opretstående japanske maples er smuk og elegant på alle årstider. Med deres elegante blade og smukke efterår blade rivaliserende de enhver træ i landskabet. Opretstående japanske maples typisk vokse sig større end deres små brødre, den grædende japansk ahorn. Sommetider disse oprejst japanske maples får en lidt for stor eller få grimme og har brug for beskæring. Her er nogle tips om hvordan man korrekt beskære en opretstående japansk ahorn

Instruktioner

•Winter tid er det bedste tidspunkt at beskære en japansk ahorn, fordi du kan se grene langt mere klart når bladene er måde, og det gør det lettere at beskære. Summertime beskæring har sine fordele, det er nemmere at bedømme hvor meget at tynde ud af din japansk ahorn med blade på. Når beskæring, Fjern aldrig mere end en femtedel af en opretstående japansk ahorn grene.

•Prune grene så at de er i overlappende lag, der aldrig rører hinanden. Hvis der er nogen filialer, der krydser over hinanden, eller hvis nogen grene vokse lige op eller ned af en laterale gren, beskære dem ud. Du ønsker at give din oprejst japansk ahorn en vifteformede look.

•Kontrollér ordentlig nedskæringer under beskæring. En korrekt beskæring job vil efterlade et rent snit, der ligger lige udenfor gren kraven. Ikke skåret i kraven, da dette vil medføre rot; ikke beskære for langt ud og efterlade en grim stub stikker ud af kraven. Følg disse enkle beskæring trin og du vil have en gorgeous oprejst japansk ahorn.

Tips & advarsler

  • Sørg for at din beskæring værktøjer er skarpe.
  • Aldrig sveske når temperaturen er over 80 grader Fahrenheit.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com