Forskellen mellem bølgepap & pap

January 12

Forskellen mellem bølgepap & pap

Bølgepap og karton er begge papirprodukter, der er stivere og mere robuste end almindeligt papir. Begge produkter anvendes i en række forskellige måder, herunder emballage. I mange tilfælde, to kan blive brugt i flæng, men der er flere forskelle så godt. Disse forskelle påvirker, hvordan de bruges og hvordan de er lavet.

Pap

Pap kommer i mange forskellige konfigurationer. I kan komme i forskellige kvaliteter, efter hvad det skal bruges til. Det kan komme i forskellige farver samt. For pap, som bruges til at pakke varer, der er flydende, kan det være belagt med en harpiks af polyurethan. Da der er så mange variationer af pap, er det sværere at fremstille, hvilket ofte betyder, at det koster mere end pap. Pap består af et lag af pap.

Pap

I modsætning til pap er karton nemmere at gøre. Dette er at det er lavet uden belægning eller farve. Pap består af flere lag af vaffel tekstur eller bølgepap, der er klemt inde ved mere papir. Det er stærkere end pap på grund af de mange forskellige lag. Af denne grund, pap bruges til at lave kasser og at pakke varer, der er tungt eller omfangsrigt.

Bruger

Pap, på grund af dens thinness, er anvendes til fremstilling af æsker som korn-kasser, containere for cookies og kiks og andre letvægts emballerede varer. Pap er mere robuste på grund af at være lavet med tre lag. Det kan bruges til boksen elementer, der er tungere, elektronik, apparater og møbler.

Genbrug

Når det kommer til genbrug, pap kan genbruges, men i mange tilfælde ikke pap. Dette er på grund af belægningen, der ofte sættes på pap. Voks eller folie er ofte sat med pap, hvilket gør det svært at genbruge så godt. Hvis denne type er genanvendt, har det at gå gennem en ekstra proces til at fjerne voks eller folie.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com