Sådan foretages fejlfinding af en vægkontakt for et loftsventilator

January 13

Sådan foretages fejlfinding af en vægkontakt for et loftsventilator

Hvis dit loftsventilator standser arbejdet og du er temmelig sikker på fan, selv er ikke problemet, er den næste sandsynligvis synderen parameteren væg. Switche fungerer ved at afbryde strømmen til fan, og hvis en switch går dårligt resultatet bliver enten som fan vil ikke tænde eller det vil ikke slukke. Hvis det ikke vil slukke, problemet er uden tvivl en dårlig switch, og du kan gå direkte til trin 5. Hvis blæseren plejer at komme på, er der et par andre mulige årsager, som du bør tjekke først.

Instruktioner

•Kontrollér, at blæseren ikke bare slået fra af en kontakt på selve enheden. Hvis ikke, så check effektafbryderen eller fuse for at se om det er dødt. Hvis det er problemet, derefter aktivere effektafbryderen tilbage eller Udskift sikringen; Hvis ikke, gå videre til trin 2.

•Drej slukke for strømmen på circuit pause eller fuse box at serverer fan. Brug din skruetrækker til at tage off switch vægpladen. Teste Skift for at sikre det er død ved at stikke to tænderne af din nuværende tester langs siden af parameteren, hvor de to ledninger er knyttet. Testeren skal bekræfte, der er ingen magt.

•Fjern de skruer, der holder kontakten til det elektriske felt og trække det fra væggen (men stadig kabel). Inspicér visuelt switchen og den elektriske kasse for tegn med sort burn marks eller skader. Hvis der er åbenbare skader, springe til trin 5. Hvis der er ingen synlige skader, skal du fortsætte til trin 4.

•Test om kredsløbet er at få magt af omgåelse switchen. Gøre dette ved at fjerne de to sorte ledninger, der er knyttet til parameteren og forbinde ledningerne til hinanden, ved hjælp af en wire møtrik og indpakning forbindelsen i elektrisk tape. (Bemærk: Tilslut aldrig forskelligt farvede ledninger til hinanden.) Tænd for strømmen tilbage i sikringsboksen og se hvis blæseren kommer. Hvis blæseren tændes derefter problemet er en dårlig switch og kan du fortsætte til trin 5. Hvis ventilatoren ikke kommer, betyder det, at sikringen eller circuit breaker er dårlig (selvom det ikke synes at være) og skal udskiftes.

•Udskift switch, hvis problemet ikke er kredsløbet. Første dobbelttjekke at magt er deaktiveret på boksen kredsløb. Fjerne den beskadigede gamle switch ved at skrue de ledninger, der er knyttet til den.

•Sæt den nye switch til eksisterende ledninger, at sætte dem i samme konfiguration, som de var på den gamle switch (generelt to sorte ledninger tilsluttet to receptor skruer på parameteren og ét nøgne kobber grundstødning ledning forbundet til en grøn, jordforbindelse skrue på switchen). Dække alle forbindelser med elektrikers tape.

•Drej på magt og test switchen til at sikre det virker. Hvis det er tilfældet, slukke for strømmen ud igen og installere parameteren over det elektriske felt, tucking ledningerne i og montering switch med de medfølgende skruer. Tænd for strømmen tilbage.

Tips & advarsler

  • Hvis intet af dette virker så er det meget sandsynligt, at problemet ikke kredsløbet eller parameteren men blæseren selv.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com