Sådan lavere CO2-emissioner

January 13

Sådan lavere CO2-emissioner

Gennemsnitlige amerikaner er ansvarlig for 20 tons CO2--kuldioxid--bliver frigivet til atmosfæren hvert år fra afbrænding af fossile brændstoffer, ifølge en rapport fra Market Watch. Ud over klimaændringerne bidrager dette til andre meget alvorlige miljøproblemer, herunder ocean forsuring, luftforurening og ødelæggelsen af levesteder. Det også koster dig penge. Din CO2-reduktionen betyder, at ændre din livsstil, men måske ikke så drastisk som du forestille dig. De personlige fordele ved monetære besparelser, en sundere livsstil og et mindre forurenet miljø er værd at overveje, sammen med de miljømæssige hensyn.

Instruktioner

•Kontroller mindre. Dette kunne gøre de fleste forskellen i skære dit kulstof-emissioner. Vælger at cykle, gå eller tage offentlige transportmidler når det er muligt gør en stor forskel. I bil fiskeriafhængige samfund, overveje bil pooling, foretager færre unødvendige ture og kørsel mere effektiv. Det er også værd at skubbe til lokale regering til at give realistiske alternativer.

•Consume mindre. Den vigtigste del af en grønnere livsstil forbruger mindre, i stedet for tidskrævende forskelligt. Må ikke købe ting, du ikke har brug for og formentlig ikke virkelig ønsker,, og vælg brugte varer når det er muligt. Tror to gange før det bliver mere materielle elementer, bare fordi alle andre gør, og koncentrere sig om at købe kun de ting, du virkelig ønsker og har brug for. For eksempel, det nytter ikke køber selv tre eller fire billige, midlertidigt fashionable vinterfrakker hvert år når for de samme penge kan du købe en god klassisk jakke, at ville sidste 10 år.

•Forbedre din kost ved at spise mere friske, lokalt dyrket producere mindre rødt kød, importerede fødevarer og højt behandlet junk food og sodavand. Du behøver ikke at blive vegetar, men støtte lokale landmænd, snarere end store landbrug reducerer ødelæggelsen af levesteder og den fossile brændstoffer forbrændes i fødevarer transport.

•Forbedre energieffektivitet i dit hjem. Du vil se de personlige fordele næsten straks i form af mindre magt regninger. Reducere brugen af apparater, især tørretumbler, få isolering og bruge loft fans i stedet for aircondition. For eksempel, hænge tøj indenfor eller udenfor er en nem måde at reducere energiforbruget, og det er også bedre for dit tøj.

•Installer et solpanel eller hjem vindmølle. Installation af solpaneler kan være dyrt, men på lang sigt de vil spare dig penge, skære dine personlige CO-emissioner, og du muligvis selv sælge strøm tilbage til det nationale net. Regering bistand gennem tilskud og billig lån er tilgængelige på nogle områder.

•Recycle alt muligt. Det bruger langt mindre energi til at skabe, for eksempel en flaske fra genvundne glas end fra råmaterialer, i dette tilfælde sand. Glas, plast, metal og papir er nemme at genbruge. Kompost organisk affald og give uønsket tøj, bøger og legetøj til en sparsommelighed shop.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com