Sådan Paint badeværelse to farver adskilt af en stol jernbane

January 13

Sådan Paint badeværelse to farver adskilt af en stol jernbane

Stol skinner er en interessant visuel touch til badeværelse rum. Denne vandrette stykke af trim-arbejde opdeler væggen i to særskilte rum, og med forskellige farver i hver rum gør en dristig udtalelse. Om de to farver kontrast eller komplimenterer hinanden, effekten er meget mærkbar og gør for en dynamisk badeværelse plads. Mens det endelige resultat kan se komplekse, maleri et badeværelse i to forskellige farver er ikke meget vanskeligere end maleri én farve. Med stol jernbane til at adskille de to rum, er den ekstra prep arbejde et simpelt spørgsmål om at beskytte trim fra maling sprøjt.

Instruktioner

•Rengør badeværelset vægge med en trinatriumphosphat rengøring produkt og en svamp.

•Lay en plastfolie på badeværelsesgulvet for at beskytte mod malingen drypper.

•Stick maler tape til badeværelses stol jernbane trim. Når du bruger en stol jernbane for at adskille to badeværelse farve ganer, er jernbane, selv typisk holdt den samme farve som rummets trim, mens væg portioner over og under skinnen er malet forskellige farver.

•Prime væggen overflader ovenfor stol jernbane med generelle formål primer ved hjælp af et paintbrush og roller.

•Prime de lavere væg overflader ved hjælp af en pensel og rulle. Den nederste del af væggen adskilt af stol jernbane kaldes "fodpanel." Dette er undertiden et dekorativt stykke træ med et mønster, eller nogle gange er det bare almindelige drywall, ligesom resten af badeværelset vægge. Hvis fodpanel er træ, prime med træ primer. Til gipsvæg fodpaneler, bruge generelle formål primer. Afvente primeren til tørre, før du fortsætter.

•Paint badeværelset vægge ved hjælp af olie-base maling. Olie-base maling tager længere tid at tørre, men det varer længere, når de udsættes for fælles badeværelse fugt. Male over jernbane med én farve, og anvende en anden farve på den nederste del. Farveskemaet er helt dit valg. Dog kan kontrasterende farver clash hvis du ikke har et skarpt øje for Boligindretning. Hvis du er i tvivl, holde sig til farver, der kun subtilt forskellige.

•Applicer en anden frakke af maling efter den første pels tørrer i to til fire timer.

•Fjern maleren tape og plast ark efter 24 timer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com