Hvordan man Refinish dine dæk med Splinter i det

April 13

Husejere, der renovere et træ dæk kan finde at udskiftning planker har splinter. Efter nysgerrige op de gamle træ planker og sømning nye træ planker til dæk strøer, bliver du nødt til at glatte udskiftning træ for at undgå splinter. Udjævning en dæk er en enkel opgave, der ikke kræver nogen specialiserede træbearbejdning færdigheder. Du skal kun bruge et par punkter at færdiggøre jobbet og før du ved af det, din dæk vil være klar til brug.

Instruktioner

•Tag på sikkerhedsbriller til at beskytte dine øjne og en støvmaske at holde fra at synke savsmuld.

•Sæt en forlængerledning i en nærliggende beholder til at give dig bevægelsesfrihed med minimal afbrydelser fra nødt til at tilslutte sander i forskellige forretninger.

•Sæt medium-sandkorn sandpapir til en rystepudser og sand dæk fra den ene ende til den anden, befri træ med splinter. En rystepudser bør ikke opbevares mere end ét sted i lang tid. I stedet anvende let tryk når du problemfrit bevæger sander frem og tilbage over det bord, du arbejder på. Gøre mindst to passerer over hele dæk med sander til at sikre alle Splinter er blevet fjernet.

•Træk en klud på tværs af hele dækket i forskellige retninger. Dette vil tillade dig at finde Splinter du kan have misset hvis rag fangster på en splinter. Sand ned enhver Splinter du finde ved hjælp af højspændingsforsyningsnettet.

•Applicer en frakke af dæk pletten i en farve efter din smag med en pensel, går i samme retning som træets årer. Lad pletten tørre som anbefalet af fabrikanten pletten derefter anvende en anden frakke hvis det ikke er mørk nok til din smag.

•Applicer en frakke træ sealer til dækket ved hjælp af en ren pensel Når pletten er tilstrækkeligt tørt. Tillad sealer til tørre i mindst 24 timer før du bruger dine dæk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com