Dekorative hegn ideer til en skrå græsplæne

January 14

En skrå værftet præsenterer en vanskelig udfordring for at designe et landskab. Skrånende gør det vanskeligt at underholde, landskab og setup en terrasse eller dæk. Hegn er et andet område hvor ujævnt terræn forårsager problemer. Om tilføjelse af et hegn til dekoration eller til øget beskyttelse af privatlivets fred, begrænser en skrå værftet typen af hegn tilgængelige. Omhyggelig udvælgelse vil skabe mere effektiv installation og en bedre samlet endelige udseende.

Fægtning skrå Yards

Før du vælger enhver type af hegn, er det vigtigt at vide, hvor stejl en bakke er til stede. Nogle skråninger vil kræve vedrørende forud for at være indhegnet, er betydning fyld snavs tilføjet for at udjævne området. En klasse af mere end 4 procent, hvilket repræsenterer cirka én fod i højdeforskel, ifølge ricksfencing.com, kræver normalt påfyldning. Når der beskæftiger sig med sådan en forskel i kvalitet, er at vælge et lodret stil hegn ideel. Dette design, uanset den særlige stil eller materiale, er nemmere at tilpasse sig varierende skråninger end horisontale stil hegn.

Stakit

Strejkevagt hegn er tilgængelige i træ eller vinyl og er velegnet til en skrånende have. De generelt sidder mindre end fire fødder i højde og, afhængigt af producenten, vil give et par forskellige størrelser. Denne variation er størrelse vil hjælpe når imødekommende for en hældning i gården. Stil skaber en klassiske haven look og dens lav statur forlader synspunkter uhindret. Herunder en løvhytte eller gate er ideel til at tilføje en smule af visuel interesse til gården og fuldføre den haven look.

Shadowbox hegn

Shadowbox hegn, også kaldet bord om bord, er ens på begge sider, hvilket gør dem ideelle til brug i boligområder. Stilen er primært Prydplante, men dens 6-fods højde vil give nogle privatlivets fred. Disse bestyrelser er lavet primært fra cedertræ eller fyr, hvilket betyder, at de er males eller SushiStainable til at passe næsten enhver hjem stil eller værftet design. Den lodrette stil af paneler gør dem ideelle til brug i en skrånende landskab. Hvis de ikke behandles ordentligt med en vandtæt sealer, træ paneler har tendens til at fordreje eller crack over tid.

Smedejern

Smedejern hegn paneler fås i en række stilarter og farver, gør det til et egnet valg for de fleste hjem udendørsbrug. Udseendet egner sig primært til rustik eller Middelhavet stil hjem, eller når det kombineres med sten kolonner giver en mere traditionel gamle verden føler. Paneler i høj eller kort paneler, og er næsten udelukkende dekorative. De har yderligere anvendelser som sikkerhed gating, som høje paneler er vanskeligt at rive ned og de fleste stilarter er tricky til skala. Smedejern, men dyrere end træ produkter, har en lang levetid og kræver lidt vedligeholdelse. Materialet er af natur custom lavet og kan være konstrueret til at rumme mest sorterede yards.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com