Hvordan du udskifter en romersk badekar hane

February 23

Romerske badekar vandhaner Installer på toppen af et badekar. De har to håndtag, en drift varmt vand og andre operationelle kulden, sammen med en separat tud. Håndtag og tud er ikke tilsluttet, så hver enkelt installeres i en separat hul. Erstatte disse vandhaner kræver dygtighed og tager omkring en time eller to, afhængigt af din vandhane og erfaring. Før du forsøger denne opgave, få alle dine værktøjer og dele klar.

Instruktioner

•Drej off vand til bad ved at lukke vandet ventiler i Bad vægge. Hvis ventilerne ikke er tilgængelige, lukke hjems vigtigste vand linjer nær vandvarmeren.

•Tag sætskruen i siden af romerske badekar hane håndtag med en unbrakonøgle og trække håndtagene op og væk fra badekar overflade.

•Løsn skiver i bunden af de håndtag, der sikre patroner på plads. Fjerne patronen bevarer klip hvis tilstede ved at skubbe dem ud side af vandhane patron. Eller slå patroner mod uret for at skrue dem. Tænger vil bistå med denne opgave. Trække patroner ud af basen, når denne fastholde mekanisme er fjernet.

•Løsn fastholde skruen med en unbrakonøgle. Det er på bagsiden af tuden. Nogle modeller har en plastik hætte på skruen; Fjern denne første. Træk tud op og badekar overflade. Installerer nyt badekar tuden på tuden dæk og spænd fastholde skruen med en unbrakonøgle. Installere fælles landbrugspolitik ved at trykke det på plads, hvis din vandhane har en.

•Installer monteringsdele, herunder skiver eller justerbar montering dæk på håndtaget baser ved at skrue dem på plads. Anvend blikkenslager er kit rundt eventuelle ikke-tætnet monteringsdele monteret direkte på badekar overflade.

•Installer de nye patroner til din romerske badekar hane og enten slå dem til at skrue dem ind i bunden eller installere de rette sæt skruer for at holde dem på plads. Hver romerske badekar vandhane er anderledes og har en anden måde at sikre patroner på plads. Tjek dit produktlitteratur til at bestemme den rette metode til din vandhane. Skub de nye håndtag over patroner og stramme sæt skruer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com