Hvordan man opbygger et træ udendørs område til en kuglegrill

January 17

Hvordan man opbygger et træ udendørs område til en kuglegrill

Du behøver ikke en fancy eller dyre dæk for at have et sted for din kuglegrill. En praktisk og let at konstruere gårdhave gør tricket. Dette projekt er ikke vil monopolisere din tid eller dræne din pengepung, men det ser yderst professionel og giver og behageligt sted at slappe af. Overveje at placere en brandsikker måtten under din grill til at holde ting sikkert.

Instruktioner

•Klippe stykker behov for rammen af den første pyntede stykke. Du skal bruge to stykker 1 x 6 tommer tømmer måler 22-inches lang, og to måle 24-inches lang. Arrangere de fire boards på en flad overflade en 24 x 24 tommer kvadrat med langt boards over enderne af de korte bestyrelser. Kontroller, at pladsen er firkantet med en ret vinkel. Drill pilot huller derefter skrue pladsen sammen ved hjælp af to 2-tommer træ skruer i hvert hjørne.

•Klippe tre 1 x 4 tommer bestyrelser til at måle 24-inches lang. Disse er lamellerne for det pyntede stykke. Arrangere lameller på tværs af den firkantede jævnt fordelt. Drill pilot huller derefter skrue dem på ved hjælp af en 1 1/2-inch skrue i hver ende.

•Decide på hvor mange pyntede firkanter du får brug for. Hver firkant dækker to kvadratfod. Hvis du ønskede en 6-af-6-området, ville du brug for ni pyntede firkanter. Gøre så mange pyntede firkanter som du har brug for efter samme mønster.

•Vælg en niveau stedet hvor du vil installere dæk stykker. Måle området du vil dække. Brug en tamp til at pakke ned for snavs.

•Shovel en 2-tommer lag af grus på toppen af det område, du placerer dækket på. Grus vil hjælpe vand dræne væk fra tømmer. Brug en hånd tamp for at pakke ned for grus og gøre det niveau.

•Paint hver pyntede square i ønskede farve og lad det tørre.

•Sæt hver pyntede stykke oven på grus pad. Efterlad ingen mellemrum mellem hvert pyntede stykke. Justere stykker, indtil de er alle niveau. Placer din kuglegrill oven på dæk stykker.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com