Hvordan du kan genbruge dæk i en indhegne jernbane

February 23

Hvordan du kan genbruge dæk i en indhegne jernbane

Millioner af skrot dæk hoved til deponering hver år, ifølge US Environmental Protection Agency. Du kan gøre din del for at sænke denne mængde affald af Genbrug dæk ind i hegnet skinnerne. Dæk hegnet skinnerne arbejde godt for husdyr operationer behov for løsøre hegn, som kan være oprettet og revet ned hver så ofte. Dæk anvendes som hegnet skinnerne udgør en lille risiko for husdyr, så længe de stål bælter i dækkene ikke vises gennem slidbaner.

Instruktioner

•Klart alle klipper og vegetation, der vil hæmme vej af dæk hegnet skinnerne. Bruge en motorsav til at skære stænglerne af børste større at 3 inches i diameter. Brug beskæring Beskæresave for stængler mindre end 3 inches i diameter. Roll sten af vejen og niveau i marken, så meget som muligt ved hjælp af en skovl og en haven rake. Grave ned i høj steder og bruge dette snavs til at udfylde de lave steder. Gå over jorden med haven rake til selv op af jorden. Bruge en lang brækjern til at fjerne større klipperne.

•Lay ned det første kursus for dæk. Plads hvert dæk i dette kursus et minimum af 12 - til 18-inches fra hinanden. Brug et målebånd til at få målinger ret. Den afstand, du plads til dæk vil afhænge af på den gennemsnitlige diameter af dæk du har til rådighed til brug. Dækkene skal være tæt nok sammen til det andet kursus af dæk til rummet fra dæk til dæk.

•Lay en anden løbet af dæk forskudt i første løbet af dæk. Placer midten af hver dæk direkte over det åbne rum mellem det første kursus for dæk. Gentag denne proces for så mange kurser, eller niveauer af dæk hegnet skinnerne som ønsket.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, læder arbejdshandsker og ørepropper mens du bruger en motorsav.
  • Opbevar alle sikkerhedsafskærmninger.
  • Kun bruge en motorsav, hvis du har haft den rette uddannelse.
  • Kig ind dækkene før du rører dem for at sikre ingen giftslanger eller insekter eller stikkende insekter er til stede.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com