Hvordan man kan identificere små fyrretræer

February 23

Ved første øjekast, de fleste fyrretræer ligner meget hinanden og kan synes umuligt at fortælle fra hinanden. Fyrretræer (Pinus spp.) er stedsegrønne nåletræer, som vokser i mange dele af verden. Ved nærmere eftersyn vil du bemærke, at hver fyrretræ har sin egen særlige egenskaber, herunder forskellige figurer, nål typer og kegler. De mindste fyrretræer omfatter mugo pine (P. mugo), Skovfyr (P. sylvestris), singleleaf pinyon eller sten fyr (P. monophylla), østrigsk fyr (P. nigra) og Eldarica fyr (P. eldarica).

Instruktioner

•IDENTIFY den lille fyrretræ af sin modne størrelse. Den østrigske pine vokser op til 60 fod høje bredde er 20 - 40 fods gren, mens Eldarica og skotterne pines vokse 30 til 60 fod høj og op til 40 fod bred. Singleleaf pinyon pine vokser 25 til 50 fod høj og 20 til 40 fod bred. Mugo er den mindste fyrretræ, vokser op til kun 20 fod høje og 25 fod bred.

•Look på den lille fyrretræ form. De østrigske og skotsk pines har en oval form, men Eldarica, singleleaf pinyon og mugo fyrretræer har en pyramide form.

•Study blade til at identificere små fyrretræerne. Den østrigske pine har mørke-grøn, spiral nåle, der vokser i par og er 3 til 6 inches lang, mens mugo pine har mørke-grønne nåle, der er stout, 1 til 2 inches lang og tæt klynge i parrede bundter på grenene. Af skovfyr har spiral, 2 til 4 tommer lange nåle båret parvis, mens singleleaf pinyon har særskilt, blågrønne nåle.

•IDENTIFY fyr træer ved deres frugter. De østrigske, skotsk og mugo fyrretræ træer producerer oval, tørre, brune kogler, der er 1 til 3 inches lang, mens Eldarica pine producerer 3-tommer-diameter ovale til aflange kegler, der er rødlig-brun. Singleleaf pinyon producerer små, brun pine nødder, der er spiselige.

Tips & advarsler

  • Du kan også overveje, hvor små fyrretræerne vokser til at identificere dem. Den østrigske fyrretræ kan vokse i enhver jordtype, selv i ekstremt fattige jorder, og tolererer forurening. Mugo pine er ofte plantet som en prydplante træ i landskaber og tåler tørke, mens træet skovfyr er moderat tørke-tolerante, hårdføre og kan vokse i næsten alle klimatiske region.
  • Ikke fejl små fyrretræer for grantræer, mest som en tendens til at nå en moden højde på mindre end 60 fod. Spruce træet nåle er stivere og skarpere eller pricklier end de små fyrretræer, og de har nederste grene, der vokser lav til jorden på stammen.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com