Hvid lilla blomster

February 24

Den hvide lilla giver et slående kontrast når de plantes ved siden af lavendel-lilla. Variere din lilla farver for at skabe en fantastisk landskabspleje design med den ekstra fordel af duft fra buskene.

Typer

Miss Ellen Willmott er en runde busk, der vokser 10 fod høje af 10 fod bred. Bush producerer små blossom af dobbelte hvide blomster hvert år. Mme. Lemoine vokser til en højde på 10 fødder med en bredde på 12 fod. Bush producerer dobbelt hvide blomster. Krasavitska Moskvy aka skønhed af Moskva står højt på 12 fod og er 8 fod bred. Blomsterne begynde som lyserød knopper og drej til hvid, som blomsten modnes. Edith Cavell er en anden høj busk, der vokser til en højde af 12 fod og er 8 fod bred. Bush producerer store dobbelte hvide blomster.

Pleje

Mens lilla vokser godt i zoner 3 til 7. Bush er hårdfør og kan leve til mere end 100 år gamle. Plant lilla i jord, der dræner godt. Jorden skal suppleres med en generel gødning i foråret for at producere smukke hvide blomster.

Betydningen af den hvide lilla

I sproget, blomster betyder den hvide lilla ungdommelige uskyld. At give en buket af hvide syrener er passende at ære en spirende romance.

Statslige blomst

New Hampshire og Idaho har opkaldt lilla som deres state blomst, men ikke en bestemt farve. Selv om mange tænker på lilla som værende typisk lilla eller violet farve, omfatte andre farver hvid, pink, gul og Bourgogne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com