Pleje for en blomstrende ahorn

January 18

Trods sit navn er blomstrende ahorn ikke en typisk ahorn træ. Snarere, det er en lille busk eller container plante, og kan endda opbevares indendørs. Interessant løv omfatter små blomster med mange farver, herunder rød, laks, hvid eller gul. Stammer fra Brasilien, blev blomstrende ahorn bragt til USA i slutningen af 1800-tallet.

Løv

Rebecca Slater og Dr. Leonard Perry på University of Vermont, løvet er, "normalt trifoliate, der ligner slægten Acer (dermed fælles navn, blomstrende ahorn). Bladene kan være medium grønne eller plettet med guld. Guld resultater fra en virus." Anlægget kan være uddannet til at vokse som en busk ved at klemme tilbage blomster og ny vækst.

Solen og jordbunden

Blomstrende maples foretrækker fuld sol, medmindre klimaet er usædvanligt varmt, hvorefter de vil sætte pris på en lille skygge og stadig vokse godt. Disse planter klarer sig godt i mest godt afdrypning jord. Udendørs, plante blomstrende maples 12 til 15 inches fra hinanden.

Beskæring

At træne din blomstring maple til at vokse som en busk, eller til at begrænse sin højde, beskære det i foråret eller falde. For at begrænse væksten endnu mere, knivspids tilbage hver ny stilk når planten har nået den ønskede størrelse. Blomstrende maples kan nå en højde på op til 10 fod, men trives bedst når holdt til en mindre størrelse.

Vand

Hyppigheden af vanding vil afhænge af klimaet. For varmere og tørrere klima, vandet ofte; jorden skal være næsten tør, men ikke så tørt at det revner. Vær omhyggelig med ikke at over vandet, da det vil påvirke rodvækst.

Stueplante

Blomstrende maple kan holdes indendørs som en stueplante. Bremse væksten regelmæssigt ved beskæring, og give vegetabilsk gødning en gang om måneden. Undgå over vanding for at holde anlægget fra vokser for voldsomt. Som en stueplante foretrækker blomstrende ahorn temperaturer omkring 70 grader F.

Virus

Tværstribede bladene fælles til blomstrende ahorn er forårsaget af en virus. Kaldet abutilon mosaik virus, eller AMV, inficerer denne virus nogle af cellerne i bladene, gør dem hvide. Plantning i bushen i fuld sollys vil forårsage bladene være fuldt grønt i stedet for tværstribede, og kan endda forårsage virus til at forsvinde. Det er generelt tænkt at virus forårsager ingen skade, da det ikke stunt vækst eller påvirke blomstring, og vil ikke overføre til andre planter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com