Sikkerhed for olie varmeapparater

February 24

Sikkerhed for olie varmeapparater

National Fire Protection Association rapporter, varmeanlæg forårsaget mere end 66,400 brande i 2007. Olie varmelegemer bruger Petroleum som en praktisk måde at varme værelser, og er mere almindeligt anvendt i soveværelser og andre medium størrelse indhegninger. Petroleum er en brændbare væske; særlige sikkerhedsforanstaltninger skal følges på alle tidspunkter for at minimere risikoen for skader og ulykker.

Olien varmer placering

Sikre, at din olie radiator er placeret på en plan overflade og er et minimum af 3 fødder fra møbler, gardiner eller andre genstande. Placer ikke dit olie varmelegeme på toppen af andre stykker af møbler eller elektriske ledninger, som dette udgør en brandfare på grund af olie og varme.

Kulilte

Harvard Universitys miljømæssige sundhed og sikkerhed afdeling rapporter der olie bærer den højeste risiko for ikke-brand relaterede tragedier fra kulilteforgiftning. Hvis du bruger olie varmeapparater i dit hjem, Sørg for at købe en Kulilte-detektor, der kan informere dig om eventuelle stigende kulilte.

Børns sikkerhed

Altid føre tilsyn med børn, der er i nærheden af en olie-radiator. Aldrig forlade et barn uden opsyn i samme rum som en olie-radiator. Da olie varmeapparater varm langsomt brændbare væsker, kan nysgerrige børn modtage forbrændinger og andre skader fra ovnen. Oprette en 3-fod sikkerhedszone omkring olie vandvarmer til at sikre, at børn holder varme på en sikker afstand.

Sikkerhedskontrol

Før du køber en olie varmelegeme, sikre, at det kommer med Termostatstyret kontrol og en automatisk shut-off switch. Disse parametre bruges til at tænde for varmen ned til en sikker og behagelig niveau, såvel som automatisk slukke ovnen hvis det bliver for varmt. Den automatisk shut-off switch vil mindske din chance for at støde en brand eller lide andre kropslige skader.

Stikkontakter

Mange bærbare olie varmeapparater kræver elektricitet til at opvarme Petroleum eller olier placeret inde i maskinen. Når du bruger stikkontakter med en olie-radiator, brug aldrig en forlængerledning. Forlængerledninger eller en outlet strip kan starte en højeffekt elektrisk brand. Tilslutte ovnen direkte i en stikkontakt vil reducere dine chancer for at starte en elektrisk brand.

Bygningsreglementer

Før du bruger en olie varmelegeme, check med din bygning manager eller kommune. Nogle kommuner og lejlighed eller bolig bygninger forbyde brugen af olie varmeapparater. Andre bygningsreglementer tillader ikke brændbare væsker i en twin hjem eller lejlighed bygning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com