72 time nødsituation Kit liste

January 18

72 time nødsituation Kit liste

I en verden af jordskælv, orkaner og terrortrusler er har de nødvendige essentials på side afgørende for overlevelse i tilfælde af en nødsituation eller naturlige katastrofe. Alle bør have en akut overlevelse kit, der indeholder nok forsyninger til sidste mindst 72 timer eller mere. Disse leverancer skal opbevares i en duffel pose, rygsæk eller nogen andre opbevaringsbeholder, der er let tilgængeligt og bekvemt at bære bør du nødt til at evakuere.

Mad og vand

Du skal have nok mad og vand på flaske til at brødføde hvert medlem af din familie i tre dage. Mad skal være ikke-fordærvelige og bør ikke kræve madlavning eller køling. Konserves som tun, Wien pølse og bønner er praktiske muligheder. Bør dåser være den slags, at pop åben i stedet for den slags, der har bør for en dåseåbner. Tørret frugt, proteinbarer, granola barer, korn, trail mix og kiks bør være i din kit.

Tøj og tæpper

En nødsituation kit indeholder varme tæpper og tøj. Omfatte vejrbestandig tøj som regn jakker, parkacoats og støvler. Langærmet skjorter, sved bukser og en sovepose skal pakkes så godt.

Overlevelsesudstyr

En 72-timers nødsituation kit bør have væsentlige elementer er lettilgængelig. Eksempler kan nævnes en lommelygte, en batteridrevet radio og TV, vand Vandrensning tabletter, en hobbykniv, stearinlys, kampe, ekstra briller eller kontaktlinser, ekstra batterier og en forsyning af enhver nødvendig medicin.

First Aid Kit

Du bør holde en førstehjælp kit i din nødsituation pack, herunder bomuld svaberprøver, band-støtte, aspirin, afrids alkohol, gaze, sæbe, selvklæbende tape, snor, Popsicle sticks, saks, pincet og eventuelle specifikke medicin dine familiemedlemmer skal.

Vigtige dokumenter

En nødsituation kit bør omfatte kopier af vigtige dokumenter såsom social sikring kort, immigrationspapirer, fødselsattester, vielsesattester, pant papirer, chauffører licenser, bil titler, testamenter, forsikringspolicer og bankkontooplysninger i tilfælde af originaler går tabt eller bliver beskadiget.

Bilsættet

Rejsende bør holde en separat 72-timers akut bilsættet i bagagerummet, hvis de er strandet i deres køretøj i en nødsituation. Dette sæt skal omfatte tæpper, jumper kabler, en lommelygte, en radio, batterier, tørrede fødevarer, vand, væv, nødblus, en gummislange, en brandslukker, papir, kuglepenne, blyanter, en førstehjælpskasse og andre væsentlige elementer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com