Sådan reparation Moen vandhaner

January 19

Sådan reparation Moen vandhaner

Produceret af firmaet Moen vandhaner er af patron design. I bunden af patronen er en enkelt gummi O-ring, som er ansvarlig for at forhindre vandhanen fra utætte. Får nok tid, revner denne gummi O-ring til sidst, resulterer i lækager. Udskiftning af den eksisterende blækpatron med en ny en er helt sikkert en måde at løse lækagerne, men utætheder kan også stoppes ved blot at udskifte denne O-ring.

Instruktioner

•Shut off den vigtigste vandforsyning på ventilen placeret ved siden af vandmåleren. Vandmåler er placeret uden for strukturen, og ventilen skal være snoet i retningen mod uret.

•Pry plast indeks hætten ud af centrum af hane håndtag med bladet af en hobbykniv til at udsætte den skrue, som holder håndtaget til vandhanen.

•Fjern hanen håndtag ved at fjerne skruen i midten af håndtaget med en stjerneskruetrækker, så ved at løfte håndtag fra vandhanen ventilen.

•Tag chrome bevarer møtrik beliggende på toppen af vandhanen. Hvis du vil fjerne låsemøtrikken, forstå ydre af møtrikken med en skruenøgle, så brug skruenøglen til at vride låsemøtrikken i retningen mod uret, indtil låsemøtrikken kan løftes fra vandhanen.

•Lift patron ud af vandhanen kroppen, fjern derefter den enkelt gummi O-ring fra bunden af blækpatronen. Hvis du vil fjerne O-ring, simpelthen lirke det ud af patronen med en flathead skruetrækker. Undgå at bryde O-ring, som en præcis udskiftning bliver nødvendigt at reparere patronen.

•Lubricate udskiftning O-ring med blikkenslager er fedt, og skub derefter O-ring på bunden af kassetten indtil O-ring passer sikkert i rillen i bunden af blækpatronen. Indsætte hane i vandhanen forsamling, og skub den chrome bevarer møtrik over vandhanen. Spænd fastholdelsesfaktorer møtrikken med en skruenøgle.

•Anbring vandhanen håndtag på vandhanen, så installere håndtaget er fastholde skrue med en skruetrækker. Tryk på den plastik hætte på midten af håndtaget for at dække det håndtag fastholde skrue. Drej vandforsyningen ved afspærringsventil til at fuldføre reparation.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com