Citrus træer og Root størrelse omkring Cement

February 25

Citrus træer og Root størrelse omkring Cement

Citrus træer kan dyrkes i tropiske eller subtropiske klima. Træerne varierer i størrelse men har bred, stærk rodsystemer, at hjælper dem med at samle fugt i varme klimaer. Alle træer har potentiale til at blive invasive med deres rodsystem. Rødderne vil vokse hvor deres behov er opfyldt og spredt sig til områder, der holder disse behov. Det er derfor trærødder ofte invadere vandrør. Det er bedst at planten citrus og alle træer fra huse og cement stier til at forebygge skader.

Citrus træ rodsystemer

Et citrus træ rødder kan eller kan ikke indeholde en pælerod, men de fleste gør. Dette er en dyb, tyk, forankring rod, der vokser lodret. Fleste af systemet er lavet af woody, fibrøst vandrette rødder med behårede feeder rødder forgrening ud af dem. De fleste trærødder er placeret i top 6 til 24 inches af jord. Tilgængeligheden af fødevarer i form af kulhydrater, vand og jord temperaturer indflydelse mængden og typen af rodvækst i et citrus træ.

Cement og kalk

Cement gør konkrete, når det er blandet med vand. Nogle mennesker tilføje kalk til blandingen, som gør mere af en mørtel konsistens. Kalk i jorden falder surhedsgraden og hæver pH. Citrus træer trives i jord med moderat syreindhold og udviser Mangelsymptomer, når de dyrkes i basisk områder. Lime kan siver fra friske cement i jorden. Når din citrus træ er næsten en ny cement struktur, rødderne vil blive hæmmet og vækst aftager. Dette er et svar på et miljø, som de ikke kan lide.

Roden til at skyde nøgletal

Størrelsen af et citrus træ er knyttet til størrelsen af sit rodsystem. Større, mere energisk rodsystem kan understøtte flere skud. Omvendt, flere skud vokse i svar til rodsystemet vækst som støttet gennem fotosyntese. Når Rodsystemet er beskadiget eller syge, bladene falder af træet citrus. Dette er et svar på en mangel på vand og næringsstoffer, der er ved at blive trukket op af rødder at støtte blade. I citrus træer er der flere skud end rødder, med en gennemsnitlig ratio på 1-4 eller 1 til 2 rødderne til skuddene. Dette forhold bliver endnu højere, når planten er komprimeret med tykke cement og rødder er forhindret i at vokse.

Overvejelser ved plantning

Woody rødderne af træer kan beskadige cement strukturer, men en mere vigtig overvejelse for træet er et bredt område for rødder til at vokse. Med dette i tankerne er det bedst at plante et citrus træ mindst 6-8 fod fra bygninger eller andre strukturer. Dette vil forhindre rod indtrængen og tillade rødder at have nok plads til at sprede. Rodsystemet er normalt så bred som baldakinen, men jordtype vil påvirke den faktiske størrelse. Sandy eller løs lerede jorder tillade rødder til at passere let så de vil producere en bred rodsystem. Lerjord er sværere for rødderne at passere igennem og generelt producere stramme forkrøblede rodsystemer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com