Sådan installeres en Gorilla Liner

February 25

Installere en Gorilla liner pad for at beskytte vinyl lineren af en over jorden pool. Gorilla liner pad er hårde, fibrøst ét stykke base der beskytter vinyl fra invasive planter som nutgrass, sten og andre skarpe objekter end kan gennembore vinyl og forårsage lækager. Geotekstil konstruktion af gorilla liner pad gør det en uigennemtrængelig base, der ikke vil komprimere som skum base produkter. Her er hvordan du installerer en Gorilla liner.

Instruktioner

•Klart og niveau området hvor de over jorden pool vil sidde. Fjern eventuelle sod og rake området glat, at fjerne enhver indlysende sten eller anden skrap, skarpe genstande. Nogle over jorden pool producenter anbefaler at sætte ned et lag af fint sand, men Gorilla liner producent siger dette trin ikke er nødvendig, når du bruger deres produkt.

•Indstil dimensioner af pool nederst. Mange jorden mindre over puljer er runde, men nogle er ovale og andre er rektangulære, især de større modeller.

•Vælg den passende størrelse af Gorilla liner til din pool. Standard runde puder varierer i størrelse fra 15 til 33 fod i diameter. Standard oval størrelser spænder fra 12 af 24 fod til 18 af 40 fod, og rektangulære standardstørrelser er fra 12 af 20 fødder til 16 af 32 fod. Puder kommer i ét stykke, så du ikke behøver at passe sektioner sammen eller forsegle sømmene dig selv.

•Vælg den størrelse, der er tættest på dimensionerne af din pool. Du har brug for en Gorilla pad, der er lidt større end din pool nederst til at beskytte de ydre kanter af vinyl liner. Puden er kun 1/8 af en tomme tyk, så du kan klippe overskydende nemt med robust sakse efter du oprettet poolen og fylde den med vand.

•Kontrollér sikker du lægge puden ud glat med ingen rynker. Når puden er på plads, lå swimmingpool i midten, sprede det og sætte det op efter fabrikantens anvisninger. Sørge for at holde jorden og andet snavs ud Gorilla liner, mens du arbejder.

Tips & advarsler

  • Nutgrass er en hård ukrudt, der faktisk kan trænge vinyl liner og vokse i puljen uden ordentlig beskyttelse en Gorilla liner pad giver.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com