Hvordan man beregner BTU Output til et værelse

February 25

At finde rigtige Btu output til ethvert rum indebærer et par simple beregninger. BTU står for British Thermal Unit, og det er en måling, anvendes til at bestemme hvor meget køling eller opvarmning magt en klimaanlægget eller et varmeapparat har. Hvis du køber en ny klimaanlægget for et enkelt værelse, ved Btu kræves for at køle rummet for at finde den rigtige enhed. At finde en, der har netop den rigtige Btu rating, giver dig den mest omkostningseffektive løsning.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af rummet med et målebånd. Køre målebåndet hele vejen til kanten af væggene på begge sider, og nedskrive målingerne, som du tager dem.

•Multiply rummets længde af dens bredde til at finde areal og højde at få cubic optagelser. For eksempel, hvis værelse længde er 11 fod, bredde er 16 fod og højden er 8 fod, mangfoldiggøre 11 af 16 af 8 i alt 1,408 kubikfod.

•Calculate værelse 's Btu ved at multiplicere den kubiske optagelserne med fem, hvis det er en stue, af tre hvis det er et køkken, og af fire, hvis det er et soveværelse. Overveje yderligere elementer i din endelige beregning som rummets isolering, vinduesstørrelse og placering i forhold til solen. Øge den endelige beregning af 15 procent for et nordvendte rum og med 20 procent, hvis værelse har store vinduer ud til bugten eller franske vinduer. Trække yderligere 10 procent, hvis vinduer er termoruder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com