DIY fejlfinding en vindue aircondition

January 19

DIY fejlfinding en vindue aircondition

Vinduesenheder er en i første omgang billig løsning til køling dit hjem. Kompakt/c enheder er billigere end store centrale air condition-enheder og kan installeres overalt, hvor du har brug for køle luften i dit hjem. Driftsudgifterne til vindue/c enheder er meget højere, men på grund af deres ineffektivitet. Hvis problemer opstår med enheden, kan dens effektivitet blive yderligere reduceret, at hæve el-regningen endnu mere. De fleste a/c problemer kan løses med simple fejlfinding og rengøring af apparatet.

Instruktioner

•Undersøg a/c enhed stik, hvis det ikke kører. Åbn afbryderknappen for enheden og Undersøg sikringen. Vend det til "On" position, hvis den er slukket. Inspicere alle de ledninger, der fører til styrekort for pauser.

•Undersøg kondensatoren coils hvis enheden kører, men ikke blæser kold luft. Ren off alle støv og snavs, ved hjælp af et vakuum, udstyret med en blød børste vedhæftet fil, eller bruge en af trykluft til at blæse snavs ud af spoler.

•Åbn forsiden dække af enheden, og inspicere filter for snavs og debris, hvis enheden ikke afkøling ordentligt. Skyl filteret med sæbe og vand, og lad det lufttørre. Udskifte filteret og tænde enheden til at teste dets drift.

•Drej på enheden til en høj indstilling og lytte til en kontinuerlig snurrende lyd. Kompressor, kondensator eller fordamper kan være defekt, hvis motoren gør en støj men ikke cool. Hvis dette er tilfældet, skal du have enheden serviced professionelt.

•Tag skruer fra fronten panel, med en skruetrækker, og trække det ud. Inspicere afbrydere af enheden for tegn på afbrænding. Kontaktproducenten/c for reservedele.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com