Om bærbar klimaanlæg

January 19

En bærbar klimaanlægget er en luft-køling enhed, der ikke er indbygget i mur, vindue eller interne struktur af en bygning. Det er let at transportere, nem at installere og nemt at fjerne og gemme.

Funktion

Bærbar klimaanlæg er typisk tilgængelige i en vifte af magt styrker op til 18.000 watt output. De er luft kølemiddel systemer, der bruger en kompressor til at inhalere varm luft, cool det og udvise det, normalt ud af rummet gennem et rør eller slange. Der er to hovedtyper af bærbare klimaanlæg: split system og slangesystemer.

Funktioner

Bærbar klimaanlæg har typisk to biprodukter fra kølesystemet: vand og varme. Vand er kondenseret som kompressoren køler luften og samler på den ydre overflade af enhed, især hvor det ekskluderer konditioneret luft, og varmen fra kompressoren arbejde er frigivet gennem en udluftning på bagsiden af den enhed, der er knyttet til bortskaffelse rør eller en slange.

Typer

En split bærbart system er et klimaanlæg, der har en lille indendørs gulvet enhed, der kan flyttes og transporteres let på grund af de lille hjul knyttet på sin base. Dette inde i enheden er knyttet gennem fleksible plastrør til en større, permanent udendørs enheden. Kompressoren har til huse i udendørs enheden for at give den mindre indendørs del mere vifte af bevægelse og fleksibilitet.

Overvejelser

En slange system består af en mellemstore indendørs enhed, der bruger en slange vindue vedhæftet fil til at disponere over den varme og fugt lavet af kompressoren. Der er to undergrupper af slange system bærbar klimaanlæg: tankning og støbte. Tankning slange systemer arbejde igen fordampe fugt, der er produceret fra den varme/køling/varme cyklus af kompressor, gør det at køre kontinuerligt uden hjælp. Den monoblok slange opsamler at fugt i en drypbakke, der skal være dumpet med jævne mellemrum eller enheden vil automatisk lukke ned.

Potentielle

De dehumidify typisk luften som de afkøles det gør dem ekstremt funktionel i fugtige klimaer. Fordampningsemissioner luften køligere, især er bedst for fugtigt klima. Det er en bærbar enhed, der køler luften i et værelse ved at frigive fordampet vanddamp. Damp absorberer varmen i rummet og dermed køler plads; Hvis luften er meget tør, så det bliver lidt men gør rummet føler tung og våd. Fordampningsemissioner luften kølere er også fantastisk til fugtigt klima, fordi det kræver ingen slange eller bortskaffelse linje som split bærbare eller slange enheder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com