Hvordan til Acid Stain indvendige af beton swimmingpool

January 20

Hvordan til Acid Stain indvendige af beton swimmingpool

Et alternativ til at male indvendige af beton swimmingpool farvning det. Mens maling er det traditionelle materiale anvendes forsegle indvendige af beton swimmingpools, giver pletten betonen en naturligt udseende svarende til marmoreret rock, der er vanskeligt at opnå med maling. Anvende pletten kræver mere tid end anvende frakker af maling, men en gel syre finish skjuler vand pletter og alger vækster bedre end maling, men samtidig give en raffineret look. Desuden er konkrete sealer liv længere end maling, reducere fremtidige vedligeholdelse af swimmingpoolen.

Instruktioner

•Forbered overfladen af puljen 's interiør. Først spray bund og sider af pool med vand fra en slange. Krat indre af puljen med en lys vaskemiddel med en lang håndtere krat pensel. Skyl indre af poolen grundigt. Tillad pool til tørre.

•Sand i bunden og væggene i indre af ved poolen med en industriel sander; Brug papir, fine grus. Sand hver kvadrattomme af interiøret. Slibning poolen er tidskrævende og ikke nødvendigt, men gel syre pletten trænger porerne i betonen mere effektivt hvis puljen er slibes. Skyl pool igen, tillade grundigt, så vandet til at fordampe.

•Fyld fjerdedel af maling pan med gel syre pletten. Coat roller, pensel eller pad---applikator---med pletten. Begynde at male pletten på siderne af pool på dybt vand. Anvende en lys frakke af pletten til konkret. Dække hver portion med en lige mængde pletten til at undgå farve uoverensstemmelser. Tørre op nogen drypper eller puljer med applikator. Når du har fuldført væggene i et givet område, plette i bunden af puljen før man går videre.

•Tillad pletten tørre. Som det tørrer, stiger en flaky hvid skorpe til overfladen af betonen. Moppe de hvide rester fra overfladen af pool med vand og bagepulver blandes i en 5-gallon spand. Blandingen ratio er 1 til 2 spsk bagepulver pr. hver gallon af vand. Tørre hele interiøret af pool ren, derefter skylle det grundigt med vand. Så vandet til at fordampe, og kontrollere farven af pletterne. Hvis farven ikke er mørk nok, anvende en anden frakke. Brug den samme proces, så kontroller, hvis pletten har brug for en tredje pels.

•Applicer konkret sealer ved hjælp af en maling pan og en foam rolleren. Roll fugemasse på samme måde du anvendes på pletten. Tillader den første pels, og anvende en anden.

Tips & advarsler

  • Husk, som med enhver maleri projekt, Mal ikke dig selv i et hjørne. Giv dig selv en exit.
  • Beton ætset med syre eller renses med saltsyre tager ikke til gel syre pletten. Hverken epoxy, fliser eller injektionsmørtel.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com