Spiselige blomster i Ozarks

January 20

Spiselige blomster i Ozarks

Ozark Mountains, som er i virkeligheden en omfattende række høj og dissekeret plateauer, dække 47.000 kvadrat miles i hele nordvest og centrale Arkansas, den sydlige halvdel af Missouri og vest i Kansas og Oklahoma. Rigelige i Ozarks er flere spiselige arter af blomster, der har givet næring og række til kosten bjerg beboere i hundreder af år.

Cikorie

Vild cikorie blomster, i nuancer af himmelblå, lyserød og hvid, kan være fundet blomstrende på tværs af Ozark Mountains forår gennem fall, og er en af områdets mest letgenkendelige spiselige blomster. Ligner mælkebøtter mange måder, herunder bladform og en historie for at blive brugt som en medicinsk behandling for flere leveren betingelser, spiselige cikorie blomster har en opret stængel, suppleant blade og normalt bleg blå blomster. Blade og rod kan også spises, og mælket sap er ofte blevet brugt til at fremme amning i ammende kvinder.

Passionsblomst

Passionsblomst, også kendt som Maypop og lidenskab vin, er en smuk flerårig plante med en ekspansiv native levesteder i hele det sydøstlige USA. I Ozarks, denne spiselige blomster kan findes vokser langs vejsider, sandede krat og åbne marker juni til August, men det gør bedst når der dyrkes i nærheden af et espalier, da det er en klatring vin. De smukke hvide og lilla blomster måle op til tre inches i længden, og som frugten er spiselig, sauteed eller serveres rå, tilbyder en lækker smag når inkluderet i salater, marmelade og syltetøj.

Redbuds

Redbuds er attraktive, spiselige blomster fundet på tværs af skove og bjergskråninger i Missouri og Arkansas' Ozark Mountains, blomstrende med lyse, rosa blomster i løbet af foråret. Redbuds er faktisk et medlem af bælgplanter familien, og er populær for at føje en udpræget nøddeagtig smag til salater, pandekager og endda enestående retter såsom pickle relish. Grønne, buddet frø bælg af Redbud træer er også spiselige, og udseende, smag og konsistens er ofte beskrevet som svarer til ærter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com