Citrus svamp sygdom

January 20

Citrus svamp sygdom

Vokser citrus i dit hjem haven kan være en givende opgave. Men ligesom produktion avlere, husejere skal være indstillet på at behandle citrus fra de forskellige typer af svampesygdomme som det er udsat.

Foden eller Root Rot

Citrus træer er tilbøjelige til at denne jord-baserede svamp, hvis de har plantet forkert eller er blevet efterladt i stillestående vand. Du vil bemærke mørke brune pletter på stammen, der som svamp forskud, vil begynde at sive.

Sodede skimmel

Denne citrus svamp sygdom er faktisk forårsaget af insekter. Skimmel formularer på sekreter af insekter som bladlus og hvide flyve. Det ser ud som et sodet mørke dækker på bladene. For at behandle denne svamp, skal du først behandle de insekter, skaber det.

Melanose

Denne svamp primært strejker grapefrugt men vil inficere andre citrus træer så godt. Selv om det ser ud som skorper på sværen, skulle det påvirke frugt kvalitet, kun dens udseende.

Fedtet plet

Denne svamp vises som en gullig-brun blister på bladene af din citrus. Efter et stykke tid, steder begynder at se fedtet, deraf navnet. Denne svamp vil forårsage din citrus blade til at falde ned og forringe træets overordnede sundhed og frugt produktion.

Løsninger

Svampen angriber ofte dødt træ, så korrekt beskæring er en god første forsvar mod svampeinfektion. For de fleste svampesygdomme, anvende anti-svampe løsninger til din citrus træ, såsom flydende kobber fungicid ved først tegn af svampeangreb, og igen omkring to uger senere eller indtil svampen forsvinder, vil fungere. Indsamle alle inficerede blade og frugter og fjerne dem fra træet for at undgå yderligere spredning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com