Hvad rød Sedum jeg plante for Zone 7?

January 21

Hvad rød Sedum jeg plante for Zone 7?

Sedums, også kendt som Stenurt, er hårdfør i zoner 3 til 9 afhængig af sorten. Gartnere værdsætter sedum's ubekymrede kultur og udvalg af kultivarer, fra oprejst typer til slyngplanter.

Zone 7

USDA zone 7 har lave vintertemperaturer på 10 til 0 grader Fahrenheit (-12.3 til-17.7 Celsius). Zone 7 strækker sig fra Nord Texas gennem det sydlige Oklahoma og Arkansas. Det omfatter sydlige Tennessee, nordlige Mississippi, Alabama og Georgia. Det dækker nordlige South Carolina, de fleste af North Carolina og det sydlige Virginia. Små lommer af zone 7 klima findes i centrale Arizona, lavere Nevada, nordlige Californien og Puget Sound regionen af Washington.

Flerårig semi-stedsegrønne

Sedum er tørke og salt tolerant, med saftige blade til lagring af fugt. Blade er for det meste stedsegrønne og kan blive beskadiget af hård frost og ekstrem kulde i zone 7.

Snigende Sedums

Mange zone 7 sedums er krybende sorter (op til 4 inches høj), som S. Bithynicum (tyrkisk sedum) eller S. spurium kultivarer som 'Dragens blod', 'Red Carpet' og «Fulda glød.»

Lodret Sedums

«Lilla kejser» og 'Morchen' (som har lilla-røde blade og blomster) er kultivarer anbefales til zoner 3 til 7. 'Munstead Red' er rød-tonet blade og stængler og mørk lilla-røde blomster. 'Afrikanske Sunset' har lilla blade, rød-tonet stængler og intens rød blomstrer. Begge er vellykket i zone 7.

Rød tonet

Krybende oktober Daphne (Sedum eller) er rød-lilla skær løv. Opretstående 'Black Jack' har rød-lilla blade og lilla-pink blomster. Opretstående 'OldfrueEn' har røde stængler og rød-pink blomster. Alle er hårdfør i zone 7.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com