Havre plante blad faser

January 22

Egetræer (Quercus-arter) er værdsat for deres holdbarhed og særpræget blade. Hundredvis af arter af egetræer er løst opdelt i to grupper baseret på figurer af de karakteristiske blade: rød egetræer har blade, der har påpeget, Hvas tips, mens hvid egetræer har afrundede kanter til deres blade.

Bud udvikling

Den første fase af blad udvikling er dannelsen af opløbet. Knopper begynder at danne på bunden af bladstilk eller stilk, i sommermånederne. Knopperne er omgivet af hårde skæl at beskytte udviklingslandene blade indeni. De fortsætter med at udvikle i løbet af efteråret måneder og ind i vinteren.

Bud pause

Bud pause opstår i foråret når knopper begynder at svulme op på træets grene og brast gennem de beskyttende skalaer. Dette er ofte betragtes som den officielle start på det blad vækstperioden. Timingen af bud pause varierer hvert år, afhængigt af hvor længe varer det kolde vejr om vinteren. I løbet af denne tid, egetræ kommer ud af vækstdvale og lede alle sin energi og ressourcer til voksende nye blade og blomster. Det betyder, at egetræer er særligt sårbare over for insekt-angreb og andre trusler i denne periode.

Uncurling

Egeløv langsomt uncurl og vokse i løbet af foråret måneder. I midten af sommeren er de fuldt åbne, afhængigt af træet og landestandard. Nogle egetræer har blade, der kan åbnes så tidligt som i slutningen af maj, mens andre åbne meget senere, i begyndelsen af juli. Når åbne, de begynder at producere fødevarer.

Leaf Drop

Eg blade forbliver grønne indtil efteråret, når de skifter farve. Dette er på grund af aftagende og standsning af klorofyl produktion. I realiteten bladene stoppe med at lave mad og dø, hvilket er hvorfor den grønne farve svinder og browns vises. Egetræer er ikke så farverig i efteråret som andre løvtræer. Bladene indeholder en masse af tannin, hvilket gør dem blive brune i stedet for levende orange, gul eller rød. Nogle arter af egetræer hænge op på deres blade gennem vinteren--en proces kaldet marcescence. Bladene falder endelig i foråret, fordrevet af uncurling af de nye blade.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com