Hvordan man får hældt beton Off en blok væg

January 22

Hvordan man får hældt beton Off en blok væg

Beton starter som en grødet væske, så det hærder til en krystalliseret fast som det tørrer, bliver mere og mere tætte, som tiden går. Hældt beton kan derfor være problematisk, hvis det splatters ved et uheld, når det er ved at blive hældt. Jo hurtigere er du købedygtig ren beton, jo bedre din odds er at fjerne det helt. At få hældt beton off en blok væg kræver nogle basale værktøjer og nogle diligence.

Instruktioner

•Spray på væggen med en højtryks slange eller en højtryksrenser hvis du har adgang til én og støbt beton er stadig våd. Du vil være i stand til at skylle den hældes beton ud af blokken væggen, før det tørrer og blokere vægge er resistente over for vandskader.

•Sæt en mejsel op mod enhver hærdet aflejringer af støbt beton så mejslen er vinkelret på betonen og stort set parallelt med væggen. Let ramt toppen af mejslen med en hammer til at kile mejsel mellem beton og blok væg. Dette vil bryde bånd mellem beton og væggen og tvinge de fleste af de hældes beton indbetaling ud af væggen.

•Mix vand med saltsyre renere eller sammenlignelige opløsningsmiddel i overensstemmelse med den renere instruktioner og Nyd den hældes beton med det. Beskyttende handsker for at undgå skader i huden, da saltsyre er stærkt ætsende. Lad blandingen sidde i mindst 30 minutter.

•Scrub hældes beton med en stålbørste til at fjerne de resterende betonen fra muren. Skyl væggen grundigt, når du er færdig med at fjerne enhver resterende saltsyre fra væggen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com