Hvorfor er min rød-stribet Dracaena stueplante taber bladene?

January 22

Hvorfor er min rød-stribet Dracaena stueplante taber bladene?

Den rød-stribet dracaena (Dracaena marginata) er fra Madagaskar og er også kendt som dragontree eller rød-kantet dragontree. Dens lange, tynde blade er kantet med lilla og født i en klump på fint, ofte svungne kufferter. Det vokser op til 10 fod høj med flere kufferter. Den rød-stribet dracaena trives i lyse, indirekte lys men også vokser i svagt lys.

Naturlige tab

Dracaena marginata mister sin lavere blade naturligvis som det vokser højere, forlader en TOT blade sidder på toppen af en nøgne stængel. Når denne stængel får for lang tid, beskære træet med en skarp kniv. Klippe det hele TOT blade fra planten, forlader stammen i den ønskede højde. Nye vækst vil komme ud af den afskårne ende inden for et par uger. Afsnittet cut kan plantes i en ny gryde.

Temperatur

Rød-stribet dracaenas er beskadiget af kolde og varme, tørre luft fra varmeapparater. De kræver en temperatur på 45 grader Fahrenheit og mister blade, hvis de bliver for koldt. Hvis din plante pludselig mister en masse af sine blade, kan det være alt for koldt eller stående i et udkast. Vand din plante med stuetemperatur vand som koldt vand også kan medføre tab af blade.

Vandforsyning

Rød-stribet dracaenas kun skal vandes når overfladen af deres indstøbning medium er tørret. Vand dem nok til at fugte jorden jævnt; aldrig lade dem stående i en skål af vand. Planter, der får for lidt eller for meget vand vil miste blade. Tillade en rød stribet dracaena med våd jord og blad tab til at tørre ud. Vandplanter med helt tør jord.

Andre årsager

Dracaenas kan blive beskadiget af fluoriseret vand, der forårsager kanterne af deres blade til brun. Bruge flaskevand eller regnvand i områder med fluor i vandforsyningen. Dyrke ikke rød-stribet dracaenas i kompost med perlite som dette indeholder fluorider. Planter befængt med mealy fejl vil også miste blade. Behandle dem med en insekticid sæbe spray eller ved at berøre hver bug med en pensel dyppet i sprit.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com