Gør det selv rektangulære metalplade kanalen

January 22

Kanalerne er en vital komponent i varme-, ventilations-og klimaanlæg (HVAC). Selv om de kommer i mange forskellige former og størrelser, kanalerne udføre en simpel funktion: slut med et klima kontrolsystem via både forsyning og retur plenums (afdelingerne indeholdende luft til at blive rundsendt) og cirkulere opvarmet/afkølet luft. Mange HVAC-systemer bruger rektangulære ark metal kanaler til dette formål. I modsætning til elektriske systemer eller gasledninger kræver installation eller udskiftning af disse kanaler ikke særlig uddannelse.

Instruktioner

Luft levering System

•Tilslut en ovn takeoff til HVAC-system udgående plenum. Takeoff er den komponent, der forbinder kanalen til ovnen. Takeoff byder på en række faner langs den ene side. Indsæt fanerne i plenum. Fold disse faner til producere en virksomhed passer på indre af ovnen. Brug tre metalplade skruer og mastiks klæbemiddel til at forsegle takeoff's udvendige ovn yderside.

•Skub glatte af rektangulære kanalen over krympede ende af takeoff. Bruge metalplade skruer til at styrke denne forbindelse og forhindre skred. Anvende mastiks lim på sømmen mellem disse to komponenter til yderligere at styrke forbindelsen.

•Tilføj yderligere rektangulære kanaler og albuer som nødvendig for at give den korrekte længde af luft flow dækning for pladsen. For at gøre det, skub almindeligt enderne af en rørledning til krympede ende af en anden. Nogle kanaler ansætte krøllede kanter i stedet for almindelig/krympede kanter. Disse er kendt som U-kanaler på grund af deres form. U-kanaler kan holdes sammen med en drive spiken ved at skubbe spiken over rørende kanaler. To drev klamper er påkrævet for denne type af kanalen, én på hver side. Sikre kanaler yderligere gælder med mastiks selvklæbende hvis afstanden er mindre end 1/4-tommer bred, ellers fiber båndet.

•Støtte kanaler med wire, vævet polypropylen omsnøringsbånd eller perforerede pipestrap. Sikker ene ende af støtte til et træ eller stål bjælke. Tekstombrydning support under kanalen. Sikre anden siden at strålen. Gentag denne proces med jævne mellemrum.

•Sæt en endedæksel på den endelige gaffatape til at forsegle systemet. Nogle endestykker har en s-spiken langs kanterne, som rummer fælles landbrugspolitik i kanalen. Skubbe endedæksel ind i kanalen, indtil klamper er sikker. Alternativt, nogle endestykker har U-kanaler og kræver en drive spiken for at sikre.

Air retursystem

•Sæt en luft filter mount's stik i HVAC-systemet tilbagevenden plenum. Dette giver et luftfilter skal placeres mellem den tilbagevendende luft og de mekaniske komponenter af HVAC-system. Filtreret luft forhindrer snavs og partikler i at trænge ind i systemet og øger levetiden for de mekaniske komponenter. Sikre air filter mount med metalplade skruer og mastiks klæbemiddel.

•Tilslut en kanal til luftfilter mount. Luften bør passere fra kanalen gennem luftfilteret ind i systemet. Sikre kanalen til mount med metalplade skruer og mastiks klæbemiddel.

•Tilføj rektangulære ark metal kanaler og albuer at give tilstrækkelig luft håndtering dækning for pladsen. Bruge mastiks for at styrke forbindelser efter behov. Støtte kanalerne med jævne mellemrum med vævet polypropylen omsnøringsbånd, wire eller perforerede pipestrap.

•Sæt en endedæksel på den endelige gaffatape til at forsegle systemet. Afhængigt af typen endedæksel og gaffatape, skubbe enten endedæksel ind i kanalen, indtil den fælles landbrugspolitik s-klamper holde det på plads, eller sikre endedæksel og gaffatape U-kanaler med kørsel klamper.

Tips & advarsler

  • Check med din lokale bygning koder office for at sikre din VVS installation henhører under kode. Få de rette tilladelser før arbejdet påbegyndes. Dette forhindrer tidskrævende og dyre kode krænkelser.
  • Altid bruge beskyttelseshandsker og briller til at undgå skader fra ark metal skarpe kanter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com