Rengøring silke lampeskærme

January 22

Silke lampeskærme kan være en elegant måde at accent en lys stativ eller en lampe. Disse nuancer, bliver mønstret eller plain, dyre eller moderat prissat, nødt til at blive passet. At holde i skyggen, ren og poleret vil hjælpe forlænge levetiden af skyggen, samt bevare sin skønhed.

Rengøringsmiddel

Begynder ved at udfylde en stor vask eller badekar med varmt vand og lidt opvaskemiddel. Ved hjælp af et mildt rengøringsmiddel som Dreft, Woolite eller elfenben er et must. Den fine silke skygge kan blive beskadiget af en mere barsk rengøringsmiddel.

Udrensning

Nogen steder ved hjælp af en blød børste eller et rent håndklæde, forsigtigt gnide i cirkelbevægelser. Hvis skyggen er fri for pletter og pletter, kan du være i stand til effektivt at rense det af blot opmudring det i vaskemidlet og vand blanding. Når du har mættet hele skyggen og renset alle områder, dræne vandet. Kører i skyggen under varmt ferskvand vil skylle væk overskydende sæbe.

Tørring

Tørring skyggen kan gøres med en hårtørrer på høj varme. Skyggen kan synes at være deform først som stof underspændinger - men bør bevarer den oprindelige form, da det tørrer.

Overvejelser

Ikke alle nuancer vil være sikkert at vaske. Støvsugning nuancer regelmæssigt med en pensel eller slange vedhæftet fil vil bidrage til at fjerne støv og snavs, og kan forhindre, at behovet for vask. Rammer, der er limet eller fremstillet af ikke-vaskbare materialer kan bedst behandles af et renseri.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com