Hvordan kan mælk hjælpe græskar vokse sig større?

February 28

Hvordan kan mælk hjælpe græskar vokse sig større?

Når du forsøger at vokse en større end livet græskar, kan du løbe ind i fortællinger om landmændene bruger mælk til at hjælpe deres indsats for vækst. Mens mælk kan gøre en gavnlig indvirkning på vækstprocessen, har den ikke nogen egenskaber, der direkte øger græskar størrelse. Mælk har imidlertid potentiale til at holde din græskar, sunde og fri for sygdom, der resulterer i mindre vækst.

Mælk-fri Essentials

Ved hjælp af mælk på dit græskar er værd at prøve, antyder Linda Chalker-Scott, udvidelse urban gartner og lektor i Washington State University. Hjem gartnere kan eksperimentere med mælk til større græskar vækst, selv om de burde holde inde indre at mælk kan lugte dårligt mens nedbrydes og tørrede skummetmælk kan føre til at rådne problemer. For en mere surefire metode til voksende store græskar, der vejer over 100 lbs., skal avlere vælge en jumbo sort når plantning. En til to græskar planter bør besætte hver 150 kvadratfod af plads, ifølge University of Illinois forlængelse. For endnu større græskar, bør avlere vælge en kvindelig blossom, tillade at blomstre til at udvikle sig til et græskar og fjerne alle andre kvindelige blomster.

Anekdotiske anvendelser af mælk i haven

Nogle landmænd tilføre mælk deres græskar, mens andre siges at have skabt blandinger af mælk og andre ingredienser som honning som vegetabilske fødevarer, ifølge North Dakota State University udvidelse gartner Ron Smith. Derudover citerer Washington State University Puyallup forskning og Extension Center en 2005 brasilianske field test af virkningerne af rå eller pasteuriseret mælk sprøjtes på græskar, som et middel til at forebygge meldug med positive resultater.

Videnskabelig forskning

Mælk har været en pålidelig behandling mod tobak mosaik virus, en sygdom, der påvirker et bredt udvalg af planter, herunder græskar. Ud over en broget udseende på plante overflader og curling blade, kan tobak mosaik virus stunt vækst af planter, især når infektion tager fat tidligt i udviklingen. Inficerede græskar kan ikke vise alle symptomer, men som infektion forbliver, sygdommen kan være skyld i et græskar, der stopper voksende. Der er ingen effektive kemiske behandlinger for virus på planter som er der for mange svampe- og bakterielle sygdomme, kan mælk hjælpe din græskar vokse sig større ved at forhindre potentielle nedsat vækst på grund af sygdom.

Overvejelser

Selvom mælk ikke er en dokumenteret fungicid for meldug, har det potentiale til at beskytte græskar mod reduceret kvalitet og udbytte forbundet med meldug sygdom, der ofte hæmmer en græskar fra at nå fuld størrelse potentielle. Derudover nedsætter sprøjtning græskar med mælk virus transmission. Mælk kan vise sig for at fungere som en integreret del af voksende større, sund græskar, især hvis virale patogener er til stede i din havearbejde plads. Overveje vokser en række græskar gennem traditionelle metoder mens der vokser et test sæt græskar med brug af mælk til at bestemme hvorvidt du bemærke nogen fordele i dit eget hjem haven.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com