Unikke måder at hænge gardiner

January 23

Unikke måder at hænge gardiner

Hvis en boligejer eller designer er træt af hendes plain gardinstænger, er der flere måder at skabe mere unik, karakteristisk badeforhæng bøjler. Da Gardinstænger kan tilføje et særligt touch til dit vindue behandlinger, leder husejere og designere altid efter nye og anderledes måder at hænge gardiner.

Wire kabel bøjler

Dem, der er på udkig efter et moderne twist på deres traditionelle Gardinstænger kan bruge wire kabel bøjler. Wire kabel bøjler er et slankt og moderne indstilling til at hænge gardiner. Husejere og designere, der beslutter at bruge disse bøjler skal hænge wire med øjet skruer eller wire rope klip. Øjet skruer og reb klip kan knyttes til slutningen af hver rude indramme. Toppen af gardinet kan derefter gevind gennem ledningen og hang på vinduet.

For dem, der søger for at bryde op en store, åbne rum, er wire kabel bøjler og gardiner en unik og kreativ løsning. Boligejere kan vedhæfte en wire kabel på tværs af et helt rum og hænge et gardin. Dette vil skabe et andet område, der kan næsten synes som en separat "værelse."

Knager

En anden unik alternativ til badeforhæng bøjler er knager. Stedet for at bruge traditionelle badeforhæng bøjler, kan husejere placere knager på den side af hver rude indramme. De kan derefter drapere gardin på hver krog og tillade gardin til at hænge ud af begge sider. Boligejere kan også vedhæfte gardiner gennem en simpel stang og placere rod oven på knager.

Denne interessante og hurtig løsning kan nemt bruges af dem, der har ekstra knager rundt i huset. For at supplere indretning af værelset, kan boligejere male knager til at matche farven på væggene eller tilbehør.

Dørhåndtag

Dørhåndtag er en anden kreativ løsning til badeforhæng bøjler. Boligejere kan bruge sidesten dørhåndtag, der liggende omkring huset eller de kan finde unikke knapper på antikke butikker og sparsommelighed butikker. Døren drejeknapper kan derefter tilknyttes øverst på hver side af vinduet. Når knapperne er skruet til vinduet, kan boligejere eller designere bruge stof bånd til at fastgøre gardiner. Hvis stil i rummet er moderne eller moderne, er det bedst at bruge simple, glat dørhåndtag. Hvis rummet er mere eklektisk i stil, kan husejere bruge mønstrede eller farvede dørhåndtag.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com