Celluous Vs. glasfiber isolering

January 23

Celluous Vs. glasfiber isolering

Cellulose og glasfiber isolering er to populære isoleringsmaterialer, der tilbyder en lang række fordele for boligejere. Glasfiber, har dog nogle ulemper, der gør cellulose isolering mere fornuftigt for nogle forbrugere.

Typer

Mens både cellulose og glasfiber isolering kommer som loose-fill materialer, kun cellulose er tilgængelige våd eller tør for ensartet dækning. Glasfiber leveres også som batts, pre-cut paneler, eller rulle isolering med eller uden papir opbakning for fugtspredende fugt væk.

Isolerende egenskaber

R-værdier repræsenterer det isolerende materiale evne til at modstå varmeoverførsel og tab med højere numre pr. tomme bliver det bedre materiale. I forhold til loose-fill glasfiber, som kun har en rating på 2.2 og glasfiber batts, som Vurder 3.25, tilbyder cellulose isolering de største isolerende egenskaber med en rating på 3,4 pr. tomme.

Miljømæssige virkninger

Cellulose Isolering indeholder 80-procent genbrugt efter forbruger avis. Det er biologisk nedbrydeligt, mens glasfiber isolering er spundet af smeltet glas og kræver en masse energi til at producere.

Installation

Cellulose Isolering er blæst ind i væggen hulrum gennem en tragt og slange. Det er en to-personers job, mens glasfiber isolering i batt eller roll form er sikret på plads og behøver kun én person til at fuldføre et projekt.

Flamme, skadedyr og skimmel

Producenter af cellulose isolering pels fibre med boron at reducere risikoen for brand, frastøder skadedyr og gnavere og hæmmer væksten af skimmel og meldug. Glasfiber er modtagelige for myrer og mus og forbrændinger hurtigt med intens varme.

Pris

Priserne kan variere fra område til område, isolering af dybde og r-værdi krav. Cellulose Isolering er anslået til lige under en dollar per kvadratfod, mens blæst glasfiber kører omkring 40 cent per kvadratfod.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com