Kreative måder til at hænge gardiner

April 15

Kreative måder til at hænge gardiner

Uanset om dit vindue behandling budget er lille eller du leder bare efter en hurtig løsning på et vindue gardin hængende problem, at finde en løsning, der tillader dig at hænge gardiner i dit hjem eller lejlighed kan give plads et homier, mere behagelig føler. Gardiner og forhæng kommer i en bred vifte af vægte, og ikke alle gardin hængende løsning vil arbejde for hver vægt og type af gardin.

Holde det til loftet

Hvis du ønsker at hænge en fuld loft-til-gulv drapere eller gardin men hængende gardin parentes og stang på væggen ikke er en valgmulighed, holde det til loftet. Du kan købe særlige gardin stang parentes, som du kan hænge fra loftet, og mange traditionelle parentes indslag skruer, der vil holde stangen på plads uanset hvor det er hang. Du kan bruge loft stænger næsten overalt, herunder foran dit brusebad.

Gøre din egen stang

Hvis du ikke har en ekstra gardinstang hænge rundt i huset, eller du ikke kan finde en du kan lide, gøre din egen. Find en gren i den længde du har brug for i en park eller i din egen baghave og bruge det til en gardinstang. Du kan ændre farven med en simpel frakke af maling.

For en mere formel udseende, bolde eller påklædt på en gammel gardinstang udskiftes med dem af dit eget design. Lim dekorative bolde, fiskeri bøjer eller andre varer til enderne af din stang til et usædvanligt udseende.

Bruge en usædvanlig vedhæftet fil

Nemlig rask afsked og oprydningen, tillægger gardinstang med en usædvanlig vedhæftet din gardin. Bruge plast kroge i stedet for gardin stang beslag til at hænge gardiner i en lejlighed eller kollegieværelset at undgå at skabe huller, eller Knyt et stof fastener til tæppet, og væggen for at holde stoffet på plads. Hvis du har en stang allerede på plads, skal du bruge store organisatoriske clips til at holde tæppet op. Afhængigt af typen gardin du har, kan du også binde kanten af forhænget til din gardinstang.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com