Om blegemiddel steder

January 23

Om blegemiddel steder

Ethvert stof, der fjerner farve fra et andet stof kan betegnes som en blegemiddel. Nogle agenter, som solen, kan blege farver naturligvis fra stof eller menneskehår. Andre menneskeskabte og naturligt forekommende blegemidler der bruges til kosmetiske eller kommercielle formål, såsom af tandlæger til at blege tænderne eller frisører at afblege hår blond. Blegemiddel er også en populær husstand kemikalie bruges til at øge rengøring af vaskemiddel. Bleach er en kraftfuld, men vilkårlige pletfjerner. Hvis det stænk på en utilsigtet overflade, såsom din yndlings par jeans, kan det resultere i grimme blegemiddel pletter.

Betydning

Bleach er en fælles husstand renere, så risikoen for utilsigtet udslip er stor. Fordi selv husstand sorter af blegemiddel er yderst potent kan at få en enkelt dråbe af fuld styrke blegemiddel på praktisk talt alle farve-farvet stof resultere i en hvid blegemiddel spot. Ironisk nok, nogle stoffer er farvet hvide, og anvende fuld styrke blegemiddel til disse stoffer kan resultere i gul blegemiddel pletter. Bleach værker på det molekylære niveau til at fjerne pletter, så når en blegemiddel stedet vises der er ingen måde at vende handlingen.

Funktion

Bleach er en af de mest almindeligt anvendte desinfektionsmidler i verden. Af denne grund mange restauranter og husholdningskøkkener spray deres dræn, køkkenredskaber, opskæring bestyrelser og fødevarer forberedelse områder med en stærkt fortyndet opløsning af blegemiddel og vand. Hjemmegående og kommercielle vaskerier bruge blegemiddel som en rengøringsmidler tilsætningsstof til at fjerne pletter fra hvide tekstiler. Mange mærkenavn køkken rengøring produkter også indeholder blegemiddel. Alle disse programmer øge potentialet for utilsigtet eksponering af utilsigtede overflader som dit tøj, polstring eller tæpper, hvilket resulterer i blegemiddel pletter.

Typer

Fordi fælles husstand blegemiddel er sammensat af natrium hypoclorite, er de ofte omtales som klor blegemiddel. Disse produkter kunne mere korrekt betegnes som en ilt bleger fordi de blegemiddel pletter ved at frigive ilt i stedet for klor. Andre fælles husstand blegemidler omfatter hydrogenperoxid, findes i mange hår farve produkter og benzoylperoxid, som er til stede i mange over the counter aktuelle acne medicin. Alle disse typer af blegemiddel kan forårsage blegemiddel steder, så pleje skal tage, når de håndteres.

Forebyggelse/løsning

Blegemiddel steder kan opstå når som helst blegemiddel kommer i kontakt med farve-farvet stof, og når skaden er sket, det kan ikke fortrydes. Fordi selv regelmæssig styrke husstand blegemiddel er meget potent, det ikke kun kan forårsage blegemiddel steder på dit tøj, men kan faktisk producere huller i materialet. For at forhindre blegemiddel pletter og huller altid læse og følge producentens anvisninger og advarsler. Fortynd blegemiddel til den passende styrke og hæld langsomt for at forhindre utilsigtede plaske. Aldrig anvende bleach fuld styrke på ethvert stof. Tørre op ethvert spild straks og neutralisere husstand blegemiddel med bisulfite, thiosulfite eller brintoverilte.

Advarsel

Anvendes ifølge retninger husstand blegemiddel er sikker og effektiv og bryder ned i vandet og fælles bordsalt. Men når de kombineres med visse andre fælles husholdningskemikalier blegemiddel kan producere meget mere skadelige virkninger end blegemiddel steder. Aldrig mix blegemiddel med nogen sure kemiske, såsom eddike, som kan frigive chlorgas, en skadelige dampe, der kan irritere luftvejene membraner, brænde huden og i høje koncentrationer af 1000 dele pr. million, forårsage dødsfald.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com