Hvordan til at dræbe termitter med borsyre

January 24

Borsyre virker på insekter, både som et tørremiddel og som en gift. Som et tørremiddel tørrer det insekter voksagtigt lag så intern fugt siver ud. Termitter spise træ, så indsprøjtning af borsyre i træ dræber dem, når de spise på træ.

Borsyre er normalt et pulver. Termitter spise træ indefra og ud, så borsyre, sprøjtes ind i skoven, skal opløses i propylenglycol (en ikke-giftig version af Anti-Freeze).

Instruktioner

•Purchase borsyre som en løsning, opløst i propylenglycol (fx Bora-Care). Hvis du ikke kan finde denne løsning, bliver du nødt til at blande det selv. Anbefalet nøgletal spænder fra 1:1 til 8:1 (opløsningsmiddel: borsyre). Propylenglycol sælges i små beholdere på Home Depot og pool levering butikker. Prøv også marine levering butikker, som propylenglycol er brugt til winterizing bådene.

•Applicer løsning på og i nærheden af termitkrigen skade, med enten en børste eller en spray pumpe. Sættetid liberalt. Løsningen skal suge træet grundigt, således at det trænger ind i træet, som termitter spise træ indefra og ud.

•Bait termitter ved at blande borsyre med savsmuld og lægge det i nærheden af termitkrigen skade. Fordi det er lokkemad, bør det være sødet for at gøre det bedre end andre træ i nærheden. Blande nogle honning og/eller melasse med savsmuld, så borsyre ikke er en frastødende. Dette hjælper også borsyre tiltræde termitter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com