Hvad slags dyner er maskinvaskes?

January 25

Hvad slags dyner er maskinvaskes?

De første nips af falder vejr er en påmindelse om, at det er på tide at klar dyner for endnu en kølig sæson. Det er vigtigt at vide om sengetøj kan vaskes eller brug Renseri. En overraskende bred vifte af dyner passer i kategorien vaskbar. Nogle kræver nogle specielle pleje i vask, men mange bare sejle gennem maskinen og vende tilbage til at holde dig hyggelige.

Poly-fyldt dyner

Pust af de fleste workaday dyner er fastsat af polyester eller andre syntetisk pladevat. Så længe der er ingen advarsler om rensning den ydre dækker på pleje-tag, bør din dyne, fuldt vaskbare og klar til maskine tørring samt. Store quilts drage fordel af store vaskemaskiner. Tage din konge og queensize store dyner til lokale Tøjvask eller møntvaskeri. Twin dyner vil sandsynligvis gøre fint i din stor kapacitet vaskemaskine og tørretumbler i hjemmet. At have mere plads hjælper rengøringsmiddel og vand cirkulerer og rengør mere grundigt og lader dig tør din dyne uden at efterlade noget fugtige steder.

Dundyner

Sengetøj designere kan skændes over hvad der præcis adskiller en ned dyne fra en dyne, men hvad der interesserer dig bliver enten eller begge ren. Ned er vaskbart, så længe den ydre dækker af dynen er også vaskbar; Dette betyder stof integreret i dynen, ikke en aftagelig dynebetræk struktur. Igen, stor kapacitet maskiner gør en forskel i at få din dyne ren. Tørring, selv af maskinen, kan tage ekstra tid, fordi høj varme kan beskadige og endda singe ned påfyldning, producerer en varig og ubehagelig lugt. Tørring også skal stoppes med jævne mellemrum at kontrollere koagulation og adskillelse af våd ned. Down kræver mere deltagelse i vaskeprocessen end acryl og polyester, men vask resultaterne er gode.

Uld dyner

Bekymringer om allergi og en tilbagevenden til naturlige fibre har produceret flere detail linjer af vaskbare uld dyner. Fyldet er krøllet og oppustede, bare som om uld var stadig på fårene, og belægninger, oftest bomuld, kan vaskes så godt. Grundig tørring er vigtigt.

Bomuld dyner

Bomuld dyner eller quilt tæpper, mangler loft af andre påfyldning. For bomuld batting for at være effektiv og holde sin form, skal være syet quilt tæpper i små gitre eller andre mønstre. Bomuld dyner ofte fungere tæpper eller sengetæpper og kan være gemt for ekstra varme. Når lavet hjemme, bomuld quilt give tæpper en gammeldags udseende og komfort til sengetøj.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com