Sådan tilsluttes en Rheostat

January 25

Sådan tilsluttes en Rheostat

En rheostat styrer mængden af elektricitet, der er tilladt at passere gennem modstand. Den elektriske modstand kan komme fra en sammenrullet ledning, metal bånd, diske af kulstof eller næsten ethvert stof, der skaber en betydelig mængde af elektriske modstand over kort afstand. Rheostat kontrolelementer bruges i nogle lys lysdæmpere, fan hastighed kontrol og magt værktøjer kræver hastighedskontrol. Fordi reostater operere via elektrisk modstand, er den kortere afstand El har til at rejse, jo mere strøm tilladt gennem en rheostat.

Instruktioner

•Tag magt på afbryderknappen kører til den linje, som du arbejder. Oprette en pause i linjen magt som rheostat er tilsluttes. Rheostat vil kun være forbundet til højspændingsledning på AC nuværende, ikke jorden. Strip højspændingsledning af det beskyttende afskærmning for at give mulighed for tilstrækkelig ledning tilsluttes rheostat. Det er ikke nødvendigt at overstrip ledning.

•Indstil hvilken retning du vil skyderen for at flytte til at bestemme mere eller mindre strøm. Fordi en rheostat opererer på modstand, kan du forbinde den drevne linje til den ene af de to poler. Som rheostat kontrol pole bevæger sig tættere til den terminal pole, vil den elektriske strøm stige på grund af manglende modstand. Juster rheostat med polakkerne og sikre justeringen giver mulighed for skyderen tilgængelighed og er ifølge forventninger. For eksempel på mange lyskontakter er "op" position svarende til "på." Forbinder en rheostat lysdæmper hvor "oppe" aktiveret mest magt ville blive lig en lyskontakt holdning.

•Tilslut rheostat til linjen magt. Poler af rheostat kan være klemme, skrue eller har en anden forbindelsestype. Sørg for at helt stramme den mekanisme, der anvendes til at holde wiren på plads.

Tips & advarsler

  • Være sikker på, at du fjerner magt til ledninger mens der skæres og arbejder med dem, eller du øge muligheden for elektrisk stød risiko.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com