Hvordan man kan dræne en Radiator kedel System

March 3

Hvordan man kan dræne en Radiator kedel System

Kedlen i et varmt vand varmesystem opvarmer vand og flyttes det gennem hjemmets radiatorer som en serie af rør. Den virkningsgrad er hæmmet af sediment og rust, som kan ophobes i systemet over tid. Dræning, derefter genpåfyldning kedlen når et år kan forlænge levetiden af en vand varmesystem væsentligt. Dræning kedlen er ikke svært, men processen kan tage flere timer.

Instruktioner

Hvordan man kan dræne en radiator kedel system

•Drej off den kedel magt ved at slukke kredsløb på panelet vigtigste service. Tillad kedel afkøles i mindst to timer. Slukke den kedel vandforsyning.

•Sæt en haveslange til afløb placeret i bunden af kedlen. Satte Slanges anden ende i et hjælpeprogram vask eller gulv afløb. Åbne både kedel afløbsventil og bløder ventilen af radiator på det højeste sted i huset. For at åbne den radiator bleed ventil, bruge en skruetrækker, en ventil nøglen, eller på nogle radiatorer, den medfølgende knop. Vand vil begynde at løbe ud af kedlen.

•Åbn bleed ventil på en radiator ligger tættere til kedlen, når vand stopper dræning. Tillad vand at dræne indtil strømmen igen stopper. Find ventilen eller måle på toppen af kedlen og fjerne det med en skruenøgle.

• Luk afløbsventil kedel. Placer en albue, passer ind i den åbne gauge eller ventil åbning. Placer en tragt i albue montering og hæld i rust inhibitor. Rust inhibitor kan købes i butikker, der bærer varme levere materialer. Konsultere instruktioner på objektbeholderen rust inhibitor for hvor meget at hælde i kedlen.

•Tag albue montering og kanalwebadresser og re-vedhæfte gauge eller ventil. Luk alle åbne radiator bløder ventiler. Du er nu klar til at genopfylde kedlen.

Tips & advarsler

  • Dræning en kedel kan være ildelugtende arbejde: det er bedst at gøre dette job i løbet af sommeren, med vinduer åbne.
  • Forsøg ikke at dræne en kedel uden første at slukke den kedel magt på panelet vigtigste service.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com